Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

В УжНУ обрали міс ФІФ

Корону виборола студентка англійського відділення Вікторія Теличко

0 2 193
В УжНУ обрали міс ФІФ
В УжНУ обрали міс ФІФ
13 жовтня у залі філармонії відбувся День першокурсника та Міс факультету іноземної філології. Переповнений зал жваво реагував на всі номери програми та з нетерпінням очікував найголовнішого – імені найкрасивішої.

Вечір відкрив виступ народного артиста України Олександра Садварі, який зачарував та зарядив енергетикою весь зал. Привітати іноземних філологів завітав ректор УжНУ Володимир Смоланка. Пан ректор зізнався, що по-білому заздрить молодим, повним ентузіазму студентам факультету, на якому в роки його навчання та й тепер вчаться найгарніші дівчата.

«Ви – один з найбільш креативних факультетів, бо купа матеріалів про ваші свята на «Медіацентрі УжНУ» та на офіційному сайті вишу», – зауважив професор Володимир Смоланка й оголосив наступний днем вихідним від Уряду, а не від ректорату, бо 14 жовтня – державне свято – День захисника України.

Декан факультету іноземної філології побажав своїм вихованцям знайти своє кохання й реалізувати себе в житті, а також вручив грамоти й подяки десяткам викладачів та студентів факультету.

В УжНУ обрали міс ФІФ

Вікторія Теличко

Розважали глядачів пісенні номери студентів факультету іноземної філології й танцювальні композиції від колективу «Веселка» та дуету «Танго Орієнтал». Смішили весь вечір команди КВК майже кожного курсу, а також команда з філологічного факультету «В комі», які підібрали тематичні жарти для іноземних філологів.

Безумовно, найбурхливіші овації викликали виходи міс у стилі «Well dressed», національному, спортивному та у вечірніх сукнях, а також інтелектуальний конкурс.

Найочікуваніший момент – нагородження міс. Кожна із панянок-першокурсниць отримали один з титулів: «Міс дружність», «Міс чарівність», «Міс феєричність», «Міс фото», «Міс посмішка», «Міс фітнес», «Міс спокуса» тощо. Першою віце-міс стала   Аліна Семашко, корону та титул «Міс інтелект» виборола студентка англійського відділення Вікторія Теличко.

Святкування продовжилося в одному з нічних клубів міста.


Іванка Когутич
Фото Євгена Оборевича
Олександра Феєра
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.