Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

ФІФ продовжує дарувати своїм випускникам щасливі квитки в майбутнє

Магістранти англійського відділення зустрілися з представниками міжнародної компанії Allan Lloyds

0 780
ФІФ продовжує дарувати своїм випускникам щасливі квитки в майбутнє
Днями на факультеті іноземної філології відбулася зустріч магістрантів англійського відділення з представниками міжнародної компанії Allan Lloyds.
ФІФ продовжує дарувати своїм випускникам щасливі квитки в майбутнє

Allan Lloyds – провідний світовий організатор бізнес-конференцій у сфері фармацевтики, телекомунікації, маркетингу, менеджменту, а також у банківській сфері. Нині компанія вирішила прийти і в Україну, а саме в Ужгород, тож узялася за активний набір працівників на відповідні посади.

Нагадаємо, цього року на факультеті іноземної філології УжНУ відбулася зустріч студентів-випускників з потенційними роботодавцями, результатами якої були задоволені не тільки студенти, а й запрошені гості: представники різних лінгвістичних центрів, іноземних шкіл та IT-компаній. Тому звістка про нову «співбесіду» порадувала випускників.

Серед вимог до майбутніх працівників Allan Lloyds є вільне володіння англійською мовою (щонайменше upper-intermediate), базова грамотність в MS Excel, Word, при роботі з електронною поштою та в Інтернеті загалом, професійна манера спілкування з клієнтами й високі комунікативні навички, вміння працювати в мультикультурному середовищі, а головне – бути впевненим та цілеспрямованим.

ФІФ продовжує дарувати своїм випускникам щасливі квитки в майбутнє

Крім вимог, студенти почули й про значні переваги компанії: навчання проводиться іноземними тренерами, щоденне спілкування англійською, можливість швидкого кар’єрного зростання та відвідання конференцій за рахунок компанії.

Магістрантам докладно розповідали про офісну роботу працівників компанії та порадували можливістю пройти місячний тренінг, під час якого майбутні фахівці матимуть змогу навчатися правильно виконувати свої обов’язки. Студенти активно розпитували про перспективи, особливості роботи, вимоги до працівників, тривалість робочого дня тощо.

Можливість значно поліпшити рівень володіння англійською мовою, поспілкуватися з людьми з різних куточків світу та висока заробітна плата неабияк зацікавили молодих людей.

Зустріч відбулася в невимушеній атмосфері. Після її завершення задоволені студенти відразу ж кинулися ділитися враженнями з одногрупниками, а декан ФІФ Михайло Рошко пообіцяв незабаром організувати нову «дозу щастя» для свої вихованців.

Юлія Шипович
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.