Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Геофак УжНУ випустив близько сотні географів, землевпорядників і лісівників

Дев’ятеро бакалаврів цьогоріч отримали дипломи з відзнакою

0 378

Геофак УжНУ випустив близько сотні географів, землевпорядників і лісівників

9 липня у головному навчально-лабораторному корпусі Ужгородського університету біля маятника Фуко вручили дипломи представникам географічного факультету.

Цьогоріч випустили 93 бакалаврів за трьома напрямами: «Географія», «Геодезія, картографія та землеустрій», «Лісове та садово-паркове господарство». Свято розпочали з виконання Гімну України.

Декан Іван Калинич у вітальному слові звернувся до вчорашніх студентів: «Ось і минули чотири роки, були і сміх, і сльози. Спочатку хтось говорив, що хоче якнайшвидше дочекатися завершення, але роки пролетіли як один день. Перший рівень ви пройшли, та зупинятися не варто. Ми з колегами намагалися передати вам максимум знань, виховувати гідних спеціалістів, сьогодні випускаємо справді хороших фахівців. Від щирого серця бажаю вам найкращого!»

Диплом вручає Мирослава Лендьел
Диплом вручає Мирослава Лендьел

Проректорка з науково-педагогічної роботи УжНУ Мирослава Лендьел відзначила: «Тішуся з того, що ваші батьки довірили дітей географічному факультету. Переконана, що не помилися з вибором. Бакалаври, ви отримуєте перший «дорослий» документ про освіту. Нині дуже мінливий світ, тож не зупиняйтеся на досягнутому! Пам’ятайте: є дві речі, які завжди стануть у пригоді, — професіоналізм і моральні цінності. Нехай вони завжди супроводжують вас у житті».

Диплом вручає Степан Поп
Диплом вручає Степан Поп

На свято також завітав Дмитро Томенчук, заступник начальника відділу раціонального природокористування та розвитку заповідної справи Департаменту екології та природних ресурсів Закарпатської ОДА.

Відтак молодих фахівців привітали завідувачі кафедр географічного факультету Степан Поп, Владислав Пересоляк, Людвіг Потіш, котрі відзначили хороший рівень підготовки до іспитів, побажали успіхів, добре зорієнтуватися в наступних кроках.

Своєю чергою, випускники подякували наставникам за науку й розуміння, побажали міцного здоров’я, нових наукових звершень, подякували й батькам за підтримку, а також висловили надію, що вступлять до магістратури. Цього їм і бажаємо!

Геофак УжНУ випустив близько сотні географів, землевпорядників і лісівниківПісля вручення документів про освіту 93 бакалаврам, 9 із яких — «червонодипломовані», присутні виконали Гімн України та зробили чимало світлин на пам’ять.

Ольга Брайлян
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.