Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Юних айтівців УжНУ за результатами практики відзначила Ужгородська міськрада

Вітаємо молодь з Міжнародним днем студента й бажаємо нових здобутків у професійному зростанні

0 177

Юних айтівців УжНУ за результатами практики відзначила Ужгородська міськрада

Із нагоди Міжнародного дня студента грамотами Ужгородської міської ради сьогодні відзначили найкращих хлопців і дівчат, які цього року практикувалися в структурних підрозділах міськради.

Заступник міського голови Василь Гомонай на зустрічі з молоддю зазначив, що практика була взаємокорисною: студенти навчилися нового, водночас допомогли з виконанням деяких завдань, зокрема в ІТ-сфері, працівникам міської ради, подякував науковим керівникам, висловив сподівання, що така форма співпраці є ефективною і стане у пригоді молодим фахівцям.

Начальник управління комп’ютерного та програмного забезпечення міськради Микола Урста підтвердив, що студенти, які, зокрема, практикувалися в цьому структурному підрозділі, виявили ініціативність, новаторський підхід, також висловив сподівання, що здобуті навички знадобляться молоді в професійному майбутньому.

Завідувач кафедри інформаційних управляючих систем і технологій УжНУ Олександр Міца подякував керівництву міськради за надану студентам можливість продемонструвати свої навички й набути новий досвід, потрібний для дальшого кар’єрного зростання.

Медіацентр УжНУ за інформацією Ужгородської міськради
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.