Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Кафедра інформатики та фізико-математичних дисциплін УжНУ виступила співорганізаторкою всеукраїнського чемпіонату з повітряної гімнастики «Magic air championship»

На факультеті інформаційних технологій Ужгородського університету насичений не тільки освітній процес, а й дозвілля

0 5 184

Кафедра інформатики та фізико-математичних дисциплін УжНУ виступила співорганізаторкою всеукраїнського чемпіонату з повітряної гімнастики «Magic air championship»

Нещодавно в Ужгородському спорткомплексі «Юність» відбувся всеукраїнський чемпіонат з повітряної гімнастики «Magic air championship». Змагалися 135 учасників із України (Львівської, Полтавської, Чернівецької, Івано-Франківської, Хмельницької, Тернопільської, Сумської, Харківської, Київської, Закарпатської областей) та Польщі (міста Гдиня).

В офіційному відкритті взяли участь Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, його заступник Василь Гомонай, заступник голови Мукачівської районної ради Роман Тарабій та начальниця управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міськради Алла Чернобук. Утішно, що одним із співорганізаторів заходу виступила «Академія спортивного виховання» на чолі із завідувачем кафедри інформатики та фізико-математичних дисциплін УжНУ Василем Кутом.

Кафедра інформатики та фізико-математичних дисциплін УжНУ виступила співорганізаторкою всеукраїнського чемпіонату з повітряної гімнастики «Magic air championship» Майстерність гімнастів оцінювало журі, на чолі з головним суддею – майстринею спорту з естетичної та художньої гімнастики, чемпіонкою України та фіналісткою чемпіонату світу з естетичної гімнастики Ангеліною Усмановою. Переможців нагородили кубками, медалями, дипломами й подарунками від спонсорів.

Присутні на заході члени «Академії спортивного виховання», працівники й студенти кафедри інформатики та фізико-математичних дисциплін брали участь в організації змагань, уболівали за його учасників (вікова категорія – від 3 до 35 років) й спостерігали за сольними та груповими виступам на повітряних полотнах, повітряному кільці, гамаку та інших реквізитах.

Зазначимо, що це не перший захід з участі «Академії спортивного виховання» та кафедри інформатики та фізико-математичних дисциплін, адже нещодавно айтівці УжНУ долучилися до волонтерського мистецького проєкту.

Тож на факультеті інформаційних технологій УжНУ проводять насичено не тільки освітній процес, а й дозвілля, гармонійно поєднуючи наукові, фізичні та духовні аспекти життя, знову і знову наголошуючи на єдності українців у цей скрутний для нашої держави час.

За інформацією завідувача кафедри інформатики та фізико-математичних дисциплін УжНУ,
засновника та керівника «Академії спортивного виховання» Василя Кута
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.