Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Кафедра психології зорієнтувала школярів щодо майбутнього фаху

0 1 218

Кафедра психології зорієнтувала школярів щодо майбутнього фаху

Доцент кафедри психології факультету суспільних наук УжНУ Костянтин Борщ і методистка кафедри Софія Потюк відвідали багатопрофільний ліцей «Інтелект» – загальноосвітню школу І–ІІІ ступенів №11 та Ужгородську загальноосвітню школу І–ІІІ ступенів №8. У профорієнтаційних заходах для майбутніх абітурієнтів також узяли участь студентки-психологині Крістіна Качій, Анна Головач, Валерія Семеніхіна та Ангеліна Томишинець.

Під час зустрічі Костянтин Борщ розповів про особливості професії психолога, яка в сучасних умовах, особливо під час війни, є дуже важливою для українського суспільства. Також поділився деякими прикладами застосування психологічних знань.

Софія Потюк докладно інформувала абітурієнтів щод вступу до вищих навчальних закладів, роз’яснивши всі цьогорічні нюанси.

Студентки-психологині розповіли про факультетське життя, підготували цікаві методичні дослідження психічних процесів. Крістіна Качій та Анна Головач застосували діагностичну методику Л. Йовайши, що викликала жваві дискусії серед учнів. Валерія Семеніхіна та Ангеліна Томишинець виконали дослідження соціальної адаптованості, скористалися також методикою визначення типу темпераменту.

Кафедра психології рада вітати своїх майбутніх студентів і сподівається на спільну подорож у світ психологічних відкриттів і досягнень!

За інформацією кафедри психології УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.