Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Керівництво УжНУ підсумувало роботу за минулий рік і оприлюднило завдання на 2018-й

Ректор і проректори Ужгородського університету поспілкувалися з журналістами краю

0 243

Керівництво УжНУ підсумувало роботу за минулий рік і оприлюднило завдання на 2018-й

11 січня після засідання конференції трудового колективу керівництво УжНУ поспілкувалося з журналістами краю.

Ректор Володимир Смоланка представив основні тези звіту про діяльність вишу в 2017 році, а також повідомив про найголовніші завдання на новий рік. Серед них —  дальша імплементація норм Законів України «Про вищу освіту» та «Про освіту», організація підготовки випускників бакалаврату до вступних випробувань у магістратуру, зокрема із застосуванням технологій ЗНО, проведення профорієнтаційних заходів.

Важливу роль приділять розвитку науки. Так, серед планів на майбутній рік — успішне проходження атестації наукової діяльності, активна участь науково-педагогічних працівників у міжнародних, державних та регіональних конкурсах, науково-технічних та інноваційних проектах, представлення наукових результатів досліджень у наукометричних базах даних.

Також передбачено поліпшення фінансового стимулювання працівників, розширення міжнародної наукової та освітньої співпраці з іноземними партнерами, запровадження енергоощадних технологій для економії коштів.

Своєю чергою, проректор Ігор Король докладніше спинився на профорієнтаційній складовій діяльності вишу, розповів про особливості роботи з випускниками університету (зокрема, створення онлайн-анкет і запис відеорезюме в центрі зайнятості).

Проректор Ігор Студеняк інформував щодо діяльності наукової частини. Так, нині в УжНУ — понад 380 аспірантів і 16 докторантів.

На прес-конференції також ішлося про виклики для Ужгородського національного університету, про які, зокрема, говорив проректор Олександр Рогач.

Деталі – у відео.

Ольга Брайлян
Відео Роберта Паппа
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.