Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Коледжанка УжНУ – серед найкращих учнів і студентів Закарпаття

Переможницю всеукраїнського етапу Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика другокурсницю спеціальності «Право» ПГК УжНУ Ярославу Довбак відзначило керівництво області

0 83
Володимир Чубірко, Ярослава Довбак, Ігор Шинкарюк
Володимир Чубірко, Ярослава Довбак, Ігор Шинкарюк

Наприкінці серпня очільники Закарпаття – заступник голови ОВА Ігор Шинкарюк разом із керівником облради Володимиром Чубірком – відзначили найкращих учнів і студентів краю нагородами, грошовими преміями й цінними подарунками за високі досягнення у навчанні. Серед таких опинилися, звичайно, й коледжани!

Ярослава Довбак
Ярослава Довбак

Переможницею третього всеукраїнського етапу Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика стала студентка ІІ курсу спеціальності «Право» Ярослава Довбак. За ці здобутки на мовній ниві урочисто від керівництва краю коледжанка одержала відзнаку й грошову винагороду як заохочення та мотивацію до дальшого самовдосконалення.  Студентка, як й інші переможці-закарпатці, в цей нелегкий час не лише зуміла гідно представити наш коледж на всеукраїнському етапі Міжнародного мовного конкурсу імені Петра Яцика, а й показала високий рівень підготовки майбутніх фахівців нашого навчального закладу.

Це змагання юних мовників чітко підтвердило й високі майстерність та професіоналізм викладачів ПГФК у роботі з молоддю. Як завжди була поряд з юною мовницею та підтримувала  її у всьому на непростому шляху випробувань наставниця дівчини, педагогиня Мар’яна Андрусь – викладачка української мови та літератури, методистка, голова циклової комісії гуманітарних дисциплін загальноосвітнього циклу, неповторна закарпатська поетеса. Філологиня доклала чимало зусиль, невтомної праці та любові у розкритті творчого потенціалу та підготовці Ярослави до цього серйозного словесного змагання.

Адже  відповідальність, постійна  робота з молоддю, вміння розкрити неповторність особистості, любов до свого покликання, побудова навчального процесу на основі поваги та взаєморозуміння гарантує не лише гордість за успіхи нашого студентства сьогодні, а й відбудову нашої країни завтра.

Доземний уклін ЗСУ за можливість навчатися й навчати, перемагати у конкурсах та стверджувати тим самим близьку перемогу нашої країни.

Тож, дорога Ярославо та шановна Мар’яно Володимирівно, від імені дирекції, адміністрації, педагогів та студентства ПГФК щиро вітаємо вас зі значними досягненнями та здобутками! Пишаємося вами, зичимо насамперед миру та Перемоги, а також сил, наснаги та наполегливості й надалі долати будь-які труднощі й рухатися до нових вершин у цікавому світі пізнання!

За інформацією Марії Якубишин
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.