Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

«Лекцію в замку» мали змогу слухати першокурсники ФМЕВ

«Польові» заняття стали родзинкою кафедри міжнародної політики, викладачі якої вважають, що найбільш якісне сприйняття інформації можливе у відповідній атмосфері з підкріпленням практичним компонентом.

0 130
Днями студенти 1-го курсу факультету міжнародних економічних відносин УжНУ мали нестандартну пару: лекцію на тему «Ужгород і Закарпаття на карті Європи» в рамках дисципліни «Країнознавство» їм читали в… Ужгородському замку. Викладає дисципліну професор Ален Панов.
Ален Панов зі студентами
Ален Панов зі студентами

«Лекцію в замку» мали змогу слухати першокурсники ФМЕВВже традиційно студенти-міжнародники вивчають, як творилася історія Ужгорода і Закарпаття не тільки теоретично, а й мають нагоду уявити, як замок виглядав у минулому, якими були його володарі, які були традиції і звичаї тих часів, хто заселяв землі Закарпаття і до складу яких країн воно входило.

«Польові» лекцій стали родзинкою кафедри міжнародної політики, викладачі якої вважають, що найбільш якісне сприйняття інформації можливе у відповідній атмосфері з підкріпленням практичним компонентом.

Проект «Лекція в замку» триває п’ятий рік поспіль і є результатом плідної співпраці між кафедрою міжнародної політики та Закарпатським краєзнавчим музеєм.

За інформацією факультету МЕВ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.