Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На Вченій раді УжНУ вручили низку атестатів доцентів і подяк ректора та погодили робочі питання

А на засіданні Конференції трудового колективу вишу затвердили квоти представництва делегатів від структурних підрозділів

0 507
17 вересня на засіданні Вченої ради Ужгородського національного університету вручили атестати доцентів низці працівників.

На Вченій раді УжНУ вручили низку атестатів доцентів і подяк ректора та погодили робочі питанняЗокрема, Сандрі Болдіжар, Наталії Шелевер (кафедра адміністративного, фінансового та інформаційного права), Тетяні Гарапко (анатомії людини та гістології), Андрію Кенюку (ортопедичної стоматології), Вікторії Синишиній (кафедра психології), Ярославі Сливці (фізіології та патфізіології), Мирославові Шафраньошу (фізико-математичних дисциплін).

Крім того, ректор вручив подяки заступниці декана філологічного факультету Наталії Венжинович за активізацію міжнародної наукової співпраці й професору кафедри адміністративного, фінансового та інформаційного права Михайлу Савчину за вагомий внесок у підготовку фахівців із права.

Відтак перейшли до робочої частини заходу. Проголосували за присвоєння почесного звання «Заслужений професор Ужгородського національного університету» та за присвоєння вченого звання доцента кафедри дитячої стоматології Людмилі Горзов. Також уточнили теми дисертаційних досліджень, рекомендували до друку 13 видань, затвердили пільги на оплату проживання в гуртожитках окремим категоріям.

На Вченій раді УжНУ вручили низку атестатів доцентів і подяк ректора та погодили робочі питанняДо того ж проголосували за створення в структурі юридичного факультету Центру тестування, у якому студенти зможуть готуватися до єдиного фахового вступного випробування.

Ректор Володимир Смоланка інформував про вибори до нового складу Вченої ради УжНУ.

Про атестацію наукової роботи стипендіатів Кабінету Міністрів України для молодих учених повідомив проректор із наукової роботи Ігор Студеняк. І члени Вченої ради затвердили наукову роботу Мирослава Гончарука-Хомина, Олега Девіняка, Світлани Делеган-Кокайко, Антоніни Малініної.

Відтак у залі Вченої ради засідали члени Приймальної комісії. Відповідальний секретар Петро Горват повідомив про чергову хвилю зарахування до УжНУ. Так, повністю виконано державне замовлення до аспірантури (87 місць) і ше триває зарахування на контрактну форму навчання. Близько 60 іноземних громадян, які виявили бажання вступати на медичні спеціальності, уже пройшли співбесіду й будуть рекомендовані до зарахування.

17 вересня також відбулося засідання Конференції трудового колективу вишу, на якому затвердили квоти представництва делегатів від структурних підрозділів.

Чергове засідання Вченої ради відбудеться 21 жовтня. Робоча частина — із 13:00, а урочиста (з нагоди 74-ї річниці Ужгородського університету) розпочнеться о 14:00 у конференц-залі ректорату.

Ольга Брайлян
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.