Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Лідер гурту «ТІК»: «Ми граємо весільний панк з елементами сімейної еротики»

Концерт «ТІКу» відбудеться сьогодні в облмуздрамтеатрі. Початок о 19.00

0 629
Лідер гурту «ТІК»: «Ми граємо весільний панк з елементами сімейної еротики»
Лідер гурту «ТІК»: «Ми граємо весільний панк з елементами сімейної еротики»
Відбулася передконцертна прес-конференція лідера гурту «ТІК» Віктора Бронюка. Зустріч з журналістами розпочалася о 12.00 у прес-центрі газети «Неділя». Саме сьогодні відомий колектив святкує 10-річчя, яке музиканти відзначають концертом в облмуздрамтеатрі.

У рамках Всеукраїнського туру «ТІКу», який має назву «Люби ти Україну», гурт уже встиг виступити у 29 містах України, а перед цим гастролери побували в США і Канаді. 

Співак каже, що 10 років – це багато, і коли «ТІК» лише розпочинав кар’єру, то багато хто казав їм, що це гурт однієї пісні («Олені»). А ще були такі, котрі пропонували назвати «Оленями» сам гурт. «Багато тодішніх критиків казали, що ми перестанемо існувати після першої пісні, проте ми наполегливо працювали і довели, що вміємо працювати якісно», – зауважив музикант.

Як і всі українці, Віктор Бронюк чекає, поки на Сході закінчиться війна, а своїми виступами перед бійцями АТО намагається їм допомогти. «Війна на Сході перешкоджає творчості», – додав співак.

На запитання про стиль музики, у якому грає «ТІК», фронтмен жартує: це весільний панк з елементами сімейної еротики, а також додає: «Не люблю шаблонів, зациклення на одному напрямку, бо там, де починаються шаблони, закінчується мистецтво».

Про концерт музикант багато не сказав, проте зауважив, що хоче, аби люди прийшли відпочити, поспівати і потанцювати.

Нагадуємо, концерт «ТІКу» відбудеться сьогодні о 19.00 в облмуздрамтеатрі.

Василь Третяк
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.