Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Матфак по-сімейному попрощався зі своїми випускниками

У тісному колі підрозділ випустив у широкий світ понад 60 магістрів

0 389

Матфак по-сімейному попрощався зі своїми випускниками

Вони більше ніколи не спізняться на пару й тим більше не зможуть її прогуляти. Більше не хвилюватимуться через невивчений модуль чи провалений екзамен. Тепер попереду тільки життєві уроки й іспити долі. 25 січня УжНУ попрощався з магістрами математичного факультету.

У тісному, майже сімейному колі математичний факультет випустив у широкий світ понад 60 магістрів.

Михайло Повідайчик
Михайло Повідайчик

Випускників привітав декан матфаку Михайло Повідайчик: «Сподіваюся, що студентські роки ви будете згадувати з теплом і любов’ю. Деканат більше не буде складати вам розкладів, ваш стиль життя зміниться. Будуть і труднощі, але я впевнений, що ви їх зможете подолати. Сприймайте їх як математичні задачі із зірочкою – кожному з вас до снаги їх розв’язати. Нехай ваша доля буде легкою і щасливою. Не забувайте про факультет і діліться з нами своїми успіхами!»

За жартами й дружніми порадами, коли всім радісно й затишно, пригадали, яким було їхнє студентське життя – посміялися над відеороликом-пародією на фільм «Хрещений батько», який кілька років тому відзняли на матфаку. А після того ще й поностальгували, переглядаючи фотографії зі свого студентського життя.

Анатолій Штимак
Анатолій Штимак

Начальник навчальної частини УжНУ Анатолій Штимак на прощання додав: «Ви дипломовані, висококваліфіковані фахівці. Але я переконаний, що кожен із вас реалізує себе ще й як особистість. І хоч у яких обставинах опинитеся чи на які вершини підніметеся, залишайтеся людьми: підтримуйте одне одного і не бійтеся просити допомоги. Віддавайте добро, бо воно вам завжди повернеться сторицею».

Своєю чергою, випускники подякували викладачам та анонсували подарунок – проектор, який затримався в дорозі, але вже от-от приїде на факультет.

Що ж, магістри, перший крок у доросле життя зроблено! Ступайте впевнено, але не забувайте, що на життєвих стежках трапляються перешкоди – долайте їх гідно. І нехай ваш GPS-навігатор ніколи не забуває дорогу на рідний факультет.

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.