Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Магістранти біологічного факультету – з дипломами!

Дванадцятеро зі 113 випускників здобули документи про вищу освіту з відзнакою

0 365
16 грудня біологічний факультет УжНУ урочисто вручив дипломи магістра своїм випускникам. Загалом цьогоріч їх у підрозділі 113, дванадцятеро з яких отримали документи про вищу освіту з відзнакою.
Ярослава Гасинець
Ярослава Гасинець

Відкрила захід вітальним словом деканеса факультету Ярослава Гасинець, яка привітала студентів із успішним закінченням магістратури й зауважила, що тепер починається новий етап їхнього життя – час професійної кар’єри й самореалізації. «Ви навчалися в непростий час війни, яка, без сумніву, наклала свій відбиток. Проте незважаючи на виклики, що стоять перед нами, а можливо, й завдяки ним, ми, українці, стаємо сильнішими, виявляємо винахідливість і рішучість, про які навіть не підозрювали раніше. Впевнена, що наполеглива майбутня праця принесене вам нові досягнення, задоволення й творчі перемоги. Вірте в себе так само, як ми віримо у вас, і не зупиняйтеся на досягнутому! Адже саме вам випало працювати в часи змін заради перемоги і після неї. Це не тільки велика відповідальність, а й широкі можливості для молодих і активних спеціалістів».

Долучилися до привітання студентів завідувач кафедри генетики, фізіології рослин і мікробіології Михайло Вакерич, завкафедри зоології Федір Куртяк, завкафедри ентомології і збереження біорізноманіття Владислав Мірутенко, завкафедри плодоовочівництва і виноградарства Віталій Симочко та професор кафедри генетики, фізіології рослин і мікробіології Марина Кривцова. Від імені випускників слово мала Марія Сенів, яка подякувала всьому професорсько-викладацькому складу за терпіння й наснагу, а також за здобуті знання.

Відтак перейшли до церемонії вручення.

Випускник спеціальності «Середня освіта. Біологія та здоров’я людини» Руслан Шімоняк каже: «Було трохи сумно, тому що навчання тривало переважно в дистанційному форматі, не було змоги бачити своїх однокурсників наживо. Але в той же час дуже приємні враження, адже на сам освітній процес це ніяк не вплинуло. Знання ми здобули, вважаю, в достатньому обсязі. Було безліч дискусій із викладачами, які ділилися своїм досвідом і давали поради на майбутнє».

Магістранти біологічного факультету – з дипломами!Наостанок дипломованих магістрів вітала команда біологічного факультету з КВК, яка пригадала різноманітні моменти зі студентського життя випускників.

Анастасія Лабик – за інформацією біологічного факультету
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.