Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Майбутні консули відвідали установу виконання покарань

Студенти практично опановували тему про консульський нагляд за додержанням прав попередньо ув’язнених і засуджених за кримінальні злочини осіб

0 28

Майбутні консули відвідали установу виконання покарань

Днями в межах навчальної дисципліни «Дипломатична і консульська служба», яку викладає завідувач кафедри міжнародної політики УжНУ Ален Панов, для студентів факультету міжнародних економічних відносин влаштували виїзний семінар на базі Закарпатської установи виконання покарань.

Тема заняття – консульський нагляд за додержанням прав попередньо ув’язнених і засуджених за кримінальні злочини осіб. Під час відвідання єдиного в області пенітенціарного закладу, який розташовується в історичній будівлі часів Чехословацької республіки, майбутні міжнародники мали змогу дізнатися про особливості діяльності таких установ, важливі моменти, на які варто зважати під час проведення контрольних заходів, поспілкуватися з керівництвом установи.

Студенти послухали лекцію, відтак мали розширену екскурсію, під час якої ознайомилися з діяльністю чергової частини, соціальних служб, медичного блоку та найголовніше – режимного корпусу. Специфіку роботи тут ґрунтовно розкрив в.о. заступника керівника установи із соціально-виховної та психологічної роботи майор Олександр Чума.

Майбутні консули відвідали установу виконання покараньЗахід був організований керівництвом Закарпатської установи виконання покарань (керівник – полковник В. Микитюк) за сприяння закарпатського осередку Спілки дипломатів України (голова – А. Панов)

За інформацією кафедри міжнародної політики УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.