Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Майбутні менеджери та маркетологи факультету історії та МВ відвідали Центр підтримки підприємництва

Молодь дізнавалася, де, як та за яких умов можна дістати кошти на реалізацію своїх бізнес-проектів

0 167
9 жовтня третьокурсники спеціальностей «Менеджмент» та «Маркетинг» факультету історії та міжнародних відносин заняття з дисципліни «Бізнес-планування» мали у Центрі підтримки підприємництва. Молодь дізнавалася, де, як та за яких умов можна дістати кошти на реалізацію своїх бізнес-проектів.

Майбутні менеджери та маркетологи факультету історії та МВ відвідали Центр підтримки підприємництваВивчаючи бізнес-планування з доцентом Вікторією Бондаренко, студенти розробляють власні проекти реалізації майбутнього бізнесу. Щоб планові витрати у бізнесових розробках були реалістичними, виникла ідея «дотику до реальності». Тому під час спілкування з начальником відділу підтримки підприємництва Департаменту економічного розвитку і торгівлі Закарпатської облдержадміністрації Маріанною Федакою обговорили можливості консультативної допомоги практичного змісту. Крім того, було запропоновано надати інформацію студентам про можливі джерела фінансування їхніх майбутніх проектів.

Майбутні менеджери та маркетологи факультету історії та МВ відвідали Центр підтримки підприємництваЗ привітальним словом до студентів звернувся директор Департаменту економічного розвитку і торгівлі Закарпатської ОДА Денис Ман. Він розповів про ідею та завдання Центру; заслухав бізнес-проекти Олександра ШтибеляВолодимира Денисова та дав поради для їх реалізації.

З інформацією про функції і можливості регуляторної служби України у Закарпатській області виступила завідувач сектору Наталія Ганусич.

Директор Ужгородського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Михайло Давиденко розказав про основні завдання цієї структури та можливості безоплатних консультацій для представників бізнесу.

Головний спеціаліст відділу підтримки підприємництва Департаменту економічного розвитку і торгівлі Закарпатської ОДА Іванна Кепич надала чітку інформацію про вимоги та порядок реєстрації суб’єктів підприємницької діяльності, систему їх оподаткування, умови фінансування за регіональними програмами.

Майбутні менеджери та маркетологи факультету історії та МВ відвідали Центр підтримки підприємництваНа завершення Маріанна Федака надала цілу низку варіантів залучення коштів для реалізації бізнес-проектів, навела позитивний досвід роботи їх Центру для нових підприємств області.

За інформацією факультету історії та міжнародних відносин
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.