Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Мандаринки, солодощі, файний настрій: на філологічному факультеті відбувся святковий миколайський квест

Учасники мали якнайшвидше відшукати сховані листи від Миколая з дальшою інструкцією дій на різноманітних локаціях університету

0 264
Мандариновий бум, купа солодощів та хороші емоції – саме такі подарунки від Святого Миколая дісталися днями філфаківцям.
Перед початком квесту
Перед початком квесту

Днями на філологічному факультету УжНУ відбувся святковий квест: його учасники мали якнайшвидше відшукати сховані листи від Миколая з дальшою інструкцією дій на різноманітних локаціях університету, сфотографувати їх та поширити у соціальній мережі Інстаграм із позначкою сторінки філфаку. Мета одна – презенти від Миколая Чудотворця.

Раїса Ізотова та Антоніна Кречко
Раїса Ізотова та Антоніна Кречко

Ініціювали квест очільниці студради й пофкому факультету Раїса Ізотова та Антоніна Кречко.

«Ідея провести День Миколая саме в такому форматі спала нам обом на думку майже одночасно. Зазвичай квести організовували для першокурсників, щоб вони ознайомилися з містом. Цього разу вирішили спробувати цей формат для урізноманітнення свята. Обирали цікаві й незвичні локації. Організація давалося не дуже легко, оскільки мали на меті зробити все не надто просто. Основне завдання – орієнтація в просторі та підтвердження знахідок фотозвітом. Сподіваємося, що студентам сподобалося», – розповідають дівчата.

Перед початком заходу Раїса та Антоніна докладно ознайомили учасників із правилами та особливостями заходу. Відтак молодь поділилася на дві команди, які отримали першу листівку з наступними кроками. За час пошуків дівчата побували на факультетах іноземної філології, міжнародних економічних відносин, математичному, а також у фоє університету, де були заховані листівки. Передостанню отримали особисто від Снігуроньки – Антоніни Кречко.

Тільки-но команди знайшли всі листівки, дістали величезний пакунок солодощів і мандаринів, які передав своїм помічникам Миколай.

Деканеса Галина Шумицька з викладачами філфаку в деканаті
Деканеса Галина Шумицька з викладачами філфаку в деканаті
Антоніна Шипова
Антоніна Шипова

«Мені справді дуже сподобалося, але хочеться, щоб більше молоді брало участь у таких заходах. Адже вони дають змогу відійти від буденності, дають змогу відпочити після пар. Цей квест ще більше підняв настрій і створив хорошу атмосферу напередодні новорічних свят», – ділиться враженнями учасниця квесту Антоніна Шипова.

До слова, помічники Миколая принесли смаколики також на всі кафедри та в деканат підрозділу. Тож ніхто не залишився без подарунків.

Мандаринки, солодощі, файний настрій: на філологічному факультеті відбувся святковий миколайський квестСподіваємося, що наступного року філфаківці будуть такими ж чемними, активними й креативними, адже тоді Миколай знову подарує їм свято!

Олександра Костьо
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.