Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студентка економічного факультету вишила бісером герб рідного підрозділу

Сумарно на виготовлення картини, яку приурочила до Дня економіста, четвертокурсниця Марія Гаврилюк витратила близько 3 місяців

0 97
Майже 60 тисяч бісеринок та близько 450 метрів нитки знадобилося четвертокурсниці економічного факультету Марії Гаврилюк, аби подарувати рідному підрозділу вишитий герб.
Декан Віталій Сержанов та Марія Гавриюк
Декан Віталій Сержанов та Марія Гавриюк

Марія займається вишивкою вже близько 6 років — ще зі школи. Розповідає: «Я вишивала ікони, картини, потім почала оформлювати бісером сукні на замовлення — все це, звісно, було меншого розміру. Ідею вишити герб для факультету підказав наш заступник декана Віталій Герзанич. Такі картини майже завжди вишивають по заготовці — майстрині пришивають бісер на тканину з відповідним малюнком. Відповідно постало питання з матеріалом для роботи. Ми обрали малюнок із символікою факультету, а тоді звернулися до однієї зі столичних фірм — там його нанесли на тканину й розбили на відповідні секції, які я вже й заповнювала бісеринками».

Дівчина каже, що почала працювати над цією вишивкою ще торік, однак насичений графік і великі перерви дозволили закінчити роботу лише тепер — сумарно витратила на це близько 3 місяців.

Подарунок дівчина приурочила до Дня економіста, який нещодавно відзначав факультет. А університетський столяр допоміг обрамити картину.

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.