Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Математики УжНУ мали екскурсію на ТОВ «Ядзакі Україна»

Студенти ознайомилися з потенційним місцем працевлаштування, дізналися про історію створення, принципи та стандарти роботи компанії, на якій мають змогу проходити й виробничу практику

0 119

Математики УжНУ мали екскурсію на ТОВ «Ядзакі Україна»

Студенти спеціальності «Прикладна математика» факультету математики та цифрових технологій відвідали ТОВ «Ядзакі Україна», яка є частиною міжнародної корпорації «Yazaki», що займається виготовленням автомобільної продукції.

Згадана корпорація – світовий лідер із виготовлення схемних джгутів для автомобілів. Має 142 представництва (заводи, інженерні та логістичні центи) у 45 країнах світу.

Під час екскурсії студенти ознайомилися з потенційним місцем працевлаштування, дізналися про історію створення, принципи та стандарти роботи компанії. Крім того, наочно побачили процес створення джгута та масштаби фірми.

«Під час заходу було приємно побачити наших випускників, які поділилися тим, які навички та компетентності потрібно розвивати студентам під час навчання, щоб надалі мати високооплачувану роботу на подібних підприємствах», – відзначила кандидатка технічних наук кафедри кібернетики і прикладної математики, доцентка  Наталія Кондрук.

Такі події на факультеті математики та цифрових технологій проводять на регулярній основі.

«Студенти вже мали можливість відвідати подібні місцеві підприємства, які працюють з іноземним капіталом, тож надалі можуть обирати їх як бази виробничої практики. Також на факультет систематично запрошують представників різних компаній – на корисні зустрічі з молоддю УжНУ. Дякуємо організаторам і сподіваємося на дальшу співпрацю», – додала Н. Кондрук.

Математики УжНУ мали екскурсію на ТОВ «Ядзакі Україна»Враженнями поділився й студент факультету математики та цифрових технологій Максим Кіщак: «Фірма вражає технологічною оснащеністю, високим рівнем професіоналізму. Дізнався багато цікавого про інноваційні підходи до виробництва джгутів та їхню роль у поліпшенні водійського досвіду. Важливо, що «Ядзакі» акцентує увагу на високій якості та безпеці продукції. Екскурсія виявилася корисною. Глибше зрозумів процес роботи підприємства, що дало змогу оцінити важливість цієї складової у вигляді безпеки та ефективності автомобілів BMW».

Завершили зустріч невеликими презентами від компанії та смаколиками.

За інформацією факультету математики та цифрових технологій
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.