Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

УжНУ відпровадив у пошуки себе магістрів факультету здоров’я та фізичного виховання

Спортивний підрозділ вишу щойно відкрив перспективу для майже 70 своїх випускників

0 452

УжНУ відпровадив у пошуки себе магістрів факультету здоров’я та фізичного виховання

Останні акорди пісні під назвою «Студентське життя» 24 січня пролунали на факультеті здоров’я та фізичного виховання для майже 70 магістрів денної та заочної форми.
Іван Лемко
Іван Лемко

Першим із напутнім словом до новоспечених фахівців звернувся директор Науково-практичного медичного центру «Реабілітація» Іван Лемко: «У багатьох речах ви будете першими, зокрема першими використовуватимете новітню здоров’язбережну технологію. Саме ви будете формувати здорове сприйняття поняття «здоров’я». Саме вам робити Закарпаття флагманом у здоров’явідновлювальному напрямку. Зробіть для рідного краю більше, ніж ми!»

Іван Миронюк
Іван Миронюк

«Ставтеся з повагою і любов’ю до всього, що маєте, і цей світ відповість вам тим самим. Цінуйте кожну хвилину свого життя, бо час – це єдиний невідновний ресурс, який ми маємо. Не змарнуйте його», – приєднався до побажань декан факультету Іван Миронюк.

Вітала своїх університетських дітей і академ-мама Ольга Пишка: «Ось мій «Оскар»! П’ять років я була з цими чудовими дітьми, і нині низько вклоняюся їхнім батькам, бо виховати хороших дітей – важка і велика праця. Намагалася бути не контролером – старшою подругою. І мені було з вами затишно і тепло, весело і славно. Ви заряджали мене бажанням жити далі».

Мар’яна Кляп
Мар’яна Кляп

А вони, випускники, своєю чергою, дякували рідному університету та викладачам за роки, проведені разом.

Зі щемом у голосі випускниця Мар’яна Кляп подякувала: «Коли пройдено весь шлях, розумієш, як багато для цього докладено зусиль. І визначальною складовою у цьому є ті люди, які йдуть поруч із тобою на цій дорозі, адже, йдучи поруч, ми вчимося ставати кращими. Ви навчили нас не тільки ставати на шпагат і ходити по вугіллю, а й були підтримкою у важливі миті. Куди б нас не закинуло життя, будемо згадувати вас і гордо носитимемо звання випускника нашого факультету. Аплодуємо і вклоняємося перед вами!».

Ксенія Шокіна,
фото авторки та із соцмережі Фейсбук
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.