Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На біологічному факультет дбають про розширення спектру практичних навичок студентів

Співпраця біологічного факультету УжНУ із зовнішніми партнерами формує мережу баз практик для студентів, зокрема й віддалених майданчиків із використанням сучасних технологій

0 266

На біологічному факультет дбають про розширення спектру практичних навичок студентів

Успішну реалізацію освітніх програм, збільшення спектру практичних навичок студентів на біологічному факультеті значною мірою пов’язують із розширенням баз практик. Серед них – науково-дослідні установи, лабораторії різного профілю і, безумовно, приватні підприємства. Завдяки залученню профільних фірм, лабораторій студенти не тільки набувають нових знань і практичних навичок, а й знайомляться з бізнес-моделями, які зможуть надалі розвивати у власних проєктах.

Перспективним нині є поєднання у навчальному процесі фундаментальних знань, широкого набору практичних навичок і стартап-ідей, які може генерувати студентська молодь. Такі підходи дають змогу студентам ЗВО розвинути свої підприємницькі та бізнес-навички, а також дістати доступ до інструментів, ресурсів і мереж, необхідних для перетворення своїх ідей в інноваційні продукти та послуги.

Розвиток співпраці між біологічним факультетом УжНУ й зовнішніми партнерами формує мережу майданчиків, які не тільки стануть базою практик для студентів у їх класичному форматі, а й мережею для створення віддалених практик з використанням сучасних технологій.

Першим підприємством, з яким уклали угоду, стало ТОВ «Фреш плентс» з вирощування зеленої продукції методом гідропоніки (директор – Артем Білак).

Також обговорили спільний проєкт із розвитку інновацій і підприємництва в рамках проекту Skills2Scale IVAP.

За інформацією біологічного факультету
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.