Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

До Дня святого Миколая математики зробили тематичну фотозону й флешмобили чистими чобітками

Ініціював нестандартне святкування голова профкому студентів підрозділу Станіслав Гутлебет, його ідею підтримали очільниця студради Мар’яна Світлик та заступник декана Павло Мулеса з активною молоддю матфаку

0 557
На святковий настрій можна чекати, а можна створити його самим. Креативні математики УжНУ обрали другий варіант, тож до Дня Миколая облаштували фотозону, запустили флешмоб чистих черевичків і роздавали солодкі подарунки.

До Дня святого Миколая математики зробили тематичну фотозону й флешмобили чистими чобіткамиІніціював нестандартне святкування голова профкому студентів підрозділу Станіслав Гутлебет, його ідею підтримали очільниця студради Мар’яна Світлик та заступник декана Павло Мулеса з активною молоддю матфаку.

Матфаківський Миколай Павло Мулеса
Матфаківський Миколай Павло Мулеса

«Щороку до свят ми облаштовуємо фотозону на нашому факультеті. З’явилася ідея також роздати подарунки, однак не просто так. У факультетському чаті я написав: хто встигне за пів години почистити свої чобітки й сфотографувати, той отримає подарунок. От першим десятьом ми й підготували презенти. Окрім цього, роздаємо всім чемним студентам цукерки, а тим, хто погано поводився, – прутики», – розповідає заступник декана із виховної роботи Павло Мулеса.

Також активні студенти облаштували незвичну новорічну фотозону із банером, гірляндами, задекорованим стільчиком та двома ялинками. Одна з них штучна, інша – створена тільки з іграшок.

Станіслав Гутлебет роздає солодкі миколаївські подаруночки
Станіслав Гутлебет роздає солодкі миколаївські подаруночки

«Ідея створення фотозони прийшла не одразу. Я хотів зробити для свого факультету щось незвичайне. Спершу подумовував просто прикрасити ялинку, а далі спало на гадку, що було б цікавіше зробити цілісну картину з банером факультету, де всі охочі могли б сфотографуватися. Таку ідею підтримала голова студради Мар’яна Світлик. Звичайно, не впоралися б без допомоги заступника декана Павла Мулеси, котрий узяв на себе головну роль свята – Миколая Чудотворця», – ділиться голова студпрофкому матфаку Станіслав Гутлебет.

Студенти підрозділу були неабияк раді, що до них прийшов Миколай, ще й цукерками пригощав.

«Мені дуже сподобалося, такі заходи піднімають настрій. І цукерки справді смачні. Вважаю, обов’язково потрібно продовжувати традицію», – каже студентка Катерина Стасів.

Сподіваємося, що після цього математики будуть ще більше мотивовані до навчання, а Миколай завітає до них і наступного року ☺.

Олександра Костьо
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.