Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На факультеті ІМВ працює експертна комісія з акредитації підготовки бакалаврів напряму «Маркетинг»

Перевірено документи акредитаційної справи, навчально-методичні комплекси дисциплін навчального плану, кадрове та матеріально-технічне забезпечення, написано контрольні роботи

0 165

На факультеті ІМВ працює експертна комісія з акредитації підготовки бакалаврів напряму «Маркетинг»

28 травня на кафедрі бізнес-адміністрування, маркетингу та менеджменту ДВНЗ «Ужгородський національний університет» розпочала роботу експертна комісія для первинної акредитаційної експертизи підготовки бакалаврів з напряму 6.030507 «Маркетинг».

На факультеті ІМВ працює експертна комісія з акредитації підготовки бакалаврів напряму «Маркетинг»Головою комісії є завідувачка кафедри маркетингу Національного технічного університету «Дніпровська політехніка», д.е.н., професор Тетяна Решетілова та завідувачка кафедри маркетингу Таврійського державного агротехнологічного університету, д.е.н., доцент  Дар’я Легеза.

На факультеті ІМВ працює експертна комісія з акредитації підготовки бакалаврів напряму «Маркетинг»На факультеті ІМВ працює експертна комісія з акредитації підготовки бакалаврів напряму «Маркетинг»Експерти зустрілися з проректором з науково-педагогічної роботи ДВНЗ «УжНУ» Ігорем Королем, науково-педагогічним складом кафедри бізнес-адміністрування, маркетингу та менеджменту. Відвідали Наукову бібліотеку та Центр інформаційних технологій ДВНЗ «УжНУ», відтак приступили до виконання своїх обов’язків з проведення експертизи. Почали роботу з написання студентами експертних контрольних робіт.

Відтак було перевірено документи акредитаційної справи, навчально-методичні комплекси дисциплін навчального плану, кадрове та матеріально-технічне забезпечення напряму підготовки 6.030507 «Маркетинг» та інші документи.

За інформацією факультету історії та МВ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.