Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На факультеті історії та міжнародних відносин урочисто вручили дипломи бакалаврам

0 903
Днями на факультеті історії та міжнародних відносин відбулося справжнє свято. Не просто чергова дата в календарі – рубіж, що відділяє безтурботне студентське життя від наповненого відповідальністю дорослого. Випускний цьогорічних бакалаврів відбувся в найкращих традиціях університету: усмішки радості за пройдений шлях, сльози суму за звичною факультетською родиною однокурсників і викладачів, теплі спогади й щира подяка.

На факультеті історії та міжнародних відносин урочисто вручили дипломи бакалаврамВели урочистість Надія Роуканич та Микола Гладиш. Захід розпочали з Гімну України, відтак хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих Героїв.

Студентські роки – яскравий, незабутній період, сповнений емоцій, відкриттів і нових знайомств. Вони разом пережили безсонні ночі перед іспитами, радісні моменти перемог і гіркі розчарування. Разом сміялися і плакали, мріяли і творили, набували досвіду, подорожували. Університет став для випускників не просто місцем навчання, а другим домом, де знайшли друзів і мали гідних наставників.

На факультеті історії та міжнародних відносин урочисто вручили дипломи бакалаврамПопрощавшись із цим домом, забирають з собою набагато більше, ніж просто диплом. Беруть у дорогу знання, досвід, упевненість у власних силах і найголовніше – бажання рухатися вперед. Адже життя – це постійний рух, це пошук нових вершин і досягнень.

До вітальних слів запросили декана факультету історії та міжнародних відносин Віталія Андрейка, який у промові підсумував пройдений випускниками шлях, акцентуючи на досягненнях, та подякував за співпрацю.

Заступник декана з наукової роботи Ігор Шніцер лаконічно підбив підсумки успіхів новоспечених бакалаврів і змотивував їх до нових звершень у супроводі з удачею.

На факультеті історії та міжнародних відносин урочисто вручили дипломи бакалаврам Надали слово й академічним наставникам різних спеціальностей факультету історії та міжнародних відносин. Кураторка 1-ї групи спеціальності «Середня освіта. Історія» Іванна Скиба чуйно і щиро бажала випускникам щасливого дорослого життя, вміння давати раду з будь-якими життєвими викликами.  Кураторка спеціальності «Менеджмент» Вікторія  Бондаренко зазначила, що під час років навчання студенти плідно працювали й набували нового досвіду. Вікторія Михайлівна побажала юним фахівцям удачі і нових здобутків.

Відтак слово надали випускникам, які поділилися враженнями від навчання за ці роки й подякували своїм наставникам. До слова запросили Іванну Бабинець, Василя Лазарчика, Анну Мельник та Антона Гала.

На факультеті історії та міжнародних відносин урочисто вручили дипломи бакалаврамМолодь висловила сердечну подяку своїм батькам за підтримку, викладачам, які були в їхніх очах взірцевими наставниками, тим можливостям, які університет активно надавав їхньому колективу. Згадуючи пережиті періоди навчання під час СOVID-19, початку повномасштабного вторгнення й вимикання електроенергії, все ж розумієш цінність моменту й людей, які тебе оточують. Перепони на шляху до якісного навчання в такій команді були подолані, бо з батьківською турботою й викладацькою майстерністю все вдавалося легше.

Вручав дипломи декан факультету ФІМВ Віталій Андрейко. Студенти, які успішно закінчили навчання, отримали документи про освіту з відзнакою.

З огляду на те, що наукова діяльність не може бути одноманітною й потребує творчого, креативного підходу, з ініціативи куратора СНТ «КЛІО» Сергія Гануса нагородили відзнакою голову СНТ «Кліо» Іванну Бабинець. Цією подякою відзначили сумлінне навчання Іванни, активну громадську роботу, надання нового динамізму діяльності СНТ «Кліо» під час керування його справами у статусі голови, організацію успішних конференційних проєктів, зокрема міжнародних, реалізацію інших продуктивних ініціатив.  Цей жест є не просто поважним з боку викладача, а й демонструє інтелектуальні імпульси факультету, які активно розходяться підрозділом паралельно з традиційним навчанням.

Після вручення дипломів присутні переглянули відеоролик про студентське життя винуватців свята. Завершили урочистості студентським гімном Gaudeamus.

Наостанок хочеться сказати випускникам: «Кожен із вас – унікальна особистість зі своїми мріями і цілями. І я впевнена, що ви досягнете великих успіхів. Нехай шлях, який оберете, буде цікавим і насиченим. Нехай на ньому трапляються тільки добрі люди, а удача завжди супроводжує у всіх сферах!»

Надія Роуканич, прессекретарка СНТ «Кліо»
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.