Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

В Ужгородському університеті стартував проект «Відкриті лекції топ-менеджерів для студентів УжНУ»

Об’єднання роботодавців Закарпаття організовуватиме зустрічі для молоді з цікавими спікерами

0 290
Питанням усвідомлення власного вибору, визначення місії та побудови кар’єри була присвячена перша лекція у рамках проекту «Відкриті лекції топ-менеджерів для студентів УжНУ», ініціатором та організатором якої виступило Об’єднання роботодавців Закарпаття. Метою проекту, який стартував 14 березня в Ужгородському національному університеті, є інтеграція студентів в практичний курс менеджменту та підприємництва з метою формування нової генерації професіоналів та збереження кадрового потенціалу в регіоні.

В Ужгородському університеті стартував проект «Відкриті лекції топ-менеджерів для студентів УжНУ»Лекцію у форматі цікавої жвавої дискусії з участю студентів і викладачів економічного факультету та факультету МЕВ провів топ-менеджер із 30-літнім досвідом роботи у сфері управління та реалізації інвестиційних проектів, голова Об’єднання роботодавців Закарпаття Володимир Панов.

Значну частину виступу було відведено питанню визначення власної місії та реалізації себе в майбутньому. Успішний бізнесмен та СЕО акцентував на важливості усвідомлення власного вибору та здобуття тих знань, які допоможуть у досягненні своїх планів.

У рамках лекції йшлося також про можливість професійної реалізації в Україні чи іншій країні світу. Для окреслення перспектив кар’єрного зростання лектор запропонував узяти за основу квадрант Роберта Кіосакі, в якому визначено чотири шляхи досягнення кар’єрного успіху: робота в корпорації, робота на себе, власник бізнесу та інвестор. «Важливо визначитися у якому квадранті наразі ви можете максимально себе реалізувати. Працюючи, варто заощаджувати кошти для реалізації власних бізнес-проектів та майбутнього інвестування. Коли досягли певного рівня, можете перебувати в кількох сегментах одночасно. Вершина – це коли ви інвестори, до цього треба прагнути», – зауважив Володимир Панов.

В Ужгородському університеті стартував проект «Відкриті лекції топ-менеджерів для студентів УжНУ»«Навіщо я все ж таки вступив до університету?» – завершальне питання лекції, яке викликало жваве обговорення серед студентів.

Для максимальної взаємодії з аудиторією наприкінці заходу провели інтернет-опитування, аби врахувати думки й побажання студентів при підготовці до наступної лекції.

На переконання ініціаторів проекту, поєднання навчальної програми університету і практичного досвіду успішних менеджерів, бізнесменів, СЕО дозволить студентам трансформувати здобуті знання і навички на реальні дії у прагненні досягти висот у кар’єрному та особистісному зростанні.

Об’єднання роботодавців Закарпаття й надалі організовуватиме зустрічі для студентів Ужгородського університету з новими цікавими спікерами.

За інформацією кафедри міжнародної політики
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.