Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На ФСН стартувала щорічна Міжнародна кампанія «16 днів проти насильства»

Охочі можуть приєднатися до участі в заходах Міжнародної кампанії, які триватимуть до 8 грудня

0 272
На ФСН стартувала щорічна Міжнародна кампанія «16 днів проти насильства»
22 листопада на факультеті суспільних наук Ужгородського університету стартувала серія заходів у рамках щорічної Міжнародної кампанії «16 днів проти насильства», що відбувається з ініціативи Центру гендерної освіти нашого вишу.

На ФСН стартувала щорічна Міжнародна кампанія «16 днів проти насильства»

Маріанна Колодій

Відкрив акцію студентський тренінг на тему «Що таке гендерне насильство». Координувала зустріч старший викладач кафедри політології та державного управління факультету суспільних наук, директорка Закарпатського обласного центру гендерної освіти при УжНУ Маріанна Колодій. Вона докладно розповіла присутнім про згадану кампанію, її мету та завдання.

На початку учасники тренінгу встановили правила роботи протягом заходу. Домовилися поважати одне одного, бути відвертими й чуйними, говорити коротко й по черзі та послуговуватися правилом піднятої руки. Впродовж зустрічі студенти використовували отримані методичні матеріали, виконували практичні завдання й брали активну участь в обговореннях. Дізналися про значення поняття насилля, його різновиди та про те, як захистити себе та близьких від такої загрози.

На ФСН стартувала щорічна Міжнародна кампанія «16 днів проти насильства»

Учасники тренінгу

Під час тренінгу багато йшлося про місце насильства в площині стосунків батьки – діти. Присутні наводили життєві ситуації, в яких, на їх думку, було моральне чи економічне насильство, а відтак – обговорювали ці історії з тренером. Після зустрічі кожен зміг розповісти про те корисне, що почерпнув для себе з тренінгу, та висловити зауваження стосовно можливих недоліків заходу.

Охочі можуть приєднатися до участі в заходах Міжнародної кампанії «16 днів проти насильства», що триватимуть до 8 грудня. Подробиці щодо тематики, місця та часу проведення зустрічей дивіться за посиланням.

Антоніна Чундак
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.