Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На кафедрі психології відбулося засідання робочої групи зі спеціальності «Психологія»

Обговорили актуальні питання розвитку спеціальності та дальшої співпраці з роботодавцями

0 184
Днями на кафедрі психології факультету суспільних наук відбулося засідання робочої групи зі спеціальності 053 «Психологія». Нагадаємо цей підрозділ вишу забезпечує надання освітніх послуг за освітньо-професійною програмою другого (магістерського) рівня вищої освіти.

На кафедрі психології відбулося засідання робочої групи зі спеціальності «Психологія»Освітньо-професійна програма, розроблена науково-педагогічними працівниками кафедри психології, має на меті підготовку висококваліфікованого, конкурентоспроможного, інтегрованого у світовий науково-освітній простір фахівця, здатного до самостійної наукової, організаційної та практичної діяльності у галузі психології, а також викладацької роботи у закладах вищої освіти.

До складу робочої групи входять гарантка освітньо-професійної програми, докторка психологічних наук, професорка, завідувачка кафедри психології Уляна Михайлишин, та члени робочої групи – Едуард Соломка, кандитат психологічних наук, доцент, експерт НАЗЯВО, Людмила Балецька, кандидат психологічних наук.

Присутніми на засіданні були науково-педагогічні працівниці кафедри Оксана Шелевер та Оксана Смук, доцентки кафедри психології та здобувачі першого року навчання другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 053 «Психологія» Надія Лало та Наталія Бецанич, а також представник стейкхолдерів – Михайло Рак, заступник начальника Головного управління – начальник управління з питань громадянства, паспортизації, реєстрації та еміграції ГУДМС у Закарпатській області.

На засіданні робочої групи обговорили актуальні питання розвитку спеціальності, дальшої співпраці з роботодавцями. Учасники зібрання обмінялися думками щодо доповнення та пропозицій про вдосконалення освітньо-професійної програми другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 053 «Психологія» й питання наступної організації практичної підготовки студентів-магістрів.

За інформацією кафедри психології
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.