Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На кафедрі психології відкрили аспірантуру

Широка спрямованість наукових профілів дозволить майбутньому аспірантові обрати тематику дослідження, що є актуальною й становить для нього особливий інтерес у найрізноманітніших фахових галузях

0 1 268

На кафедрі психології відкрили аспірантуру

20 червня рішенням Вченої ради УжНУ  затверджено освітньо-наукову програму третього рівня вищої освіти для здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 053 «Психологія».

Розробники її доктори та кандидати наук у галузі психології, які мають досвід викладацької й науково-дослідницької діяльності.

Освітньо-наукова програма «Психологія» забезпечує науково обґрунтовану, комплексну, високоякісну підготовку аспірантів у різних сферах сучасної психологічної науки, освіти та практики.

Широка спрямованість наукових профілів дозволить аспірантові обрати ту тематику дослідження, що є актуальною й становить для нього особливий інтерес у найрізноманітніших галузях психології.

Програма розрахована на 4 роки.

Вступ до аспірантури за освітньо-науковою програмою можливий на основі диплому спеціаліста/магістра з психології або інших спеціальностей.

Зауважимо, що кафедра психології єдина в університеті, яка готує фахівців-психологів за трьома рівнями вищої освіти: бакалавр, магістр, доктор філософії, що відкриває широкі перспективи для професійного зростання й працевлаштування.

За інформацією кафедри психології
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.