Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

У Міжнародний день театру Закарпатський муздрамтеатр влаштував концерт-ярмарок

Двогодинне дійство представило танцювальні й вокальні номери, уривки з вистав, виступи симфонічного оркестру, який навіть заспівав

0 112

У Міжнародний день театру Закарпатський муздрамтеатр влаштував концерт-ярмарок

27 березня відзначають Міжнародний день театру. З цієї нагоди Закарпатський академічний обласний український музично-драматичний театр імені братів Шерегіїв запропонував глядачам театральне свято у вигляді музичного ярмарку, де виступив весь колектив закладу. Двогодинне дійство представило танцювальні й вокальні номери, уривки з вистав, виступи симфонічного оркестру, який навіть заспівав. Несподівано і яскраво на театральному ярмарку виглядала молодь у танцювальних номерах.

У Міжнародний день театру Закарпатський муздрамтеатр влаштував концерт-ярмарокУ Міжнародний день театру Закарпатський муздрамтеатр влаштував концерт-ярмарокА зацікавлювати цьогоріч «шерегіївці» почали вже з площі перед театром, де виступив ансамбль мажореток Ужгородського коледжу культури і мистецтв і до глядачів вийшла Мельпомена (народна артистка України Лариса Білак), муза театрального мистецтва. Відтак перформанс із застиглих персонажів у холі у супроводі оркестру, ярмарок від волонтерів і відеоуривки вистав театру на моніторах перед входом у зал.

На прес-конференції керівництво театруУ Міжнародний день театру Закарпатський муздрамтеатр влаштував концерт-ярмарок поділилося творчими планами. За словами директора Василя Марюхнича, цей сезон видався плідним. Відбулися вже прем’єри трьох вистав – для родинного перегляду «П’єса для метеликів з оркестром» (режисер – М. Мільмейстер), комедія «№ 13» (режисер – М. Фіщенко), «Дві Снігуроньки і один Новий рік» (київський режисер М. Бабин). Театр уперше побував на гастролях у Парижі з виставами малої сцени, їздив на традиційні гастролі до Києва з великими та камерними виставами. «Театр живе, розбудовується, намагається зберегти й примножити нові традиції», – підсумовує директор.

Серед найближчих планів – проведення ІІІ фестивалю камерного мистецтва «Під цвітом сакури» 12–18 квітня, на який приїдуть колективи з Києва, Львова, Луцька, Івано-Франківська; прем’єра вистави за романом Михайла Томчанія «Жменяки», а також гастролі до Дніпра і Києва.

Іванка Когутич – для Медіацентру УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.