Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Представники УжНУ мали профорієнтаційну подорож на Свалявщину

Філфаківці зустрілися зі старшокласниками Полянської та Плосківської загальноосвітніх шкіл

0 351
З учнями спілкується Олег Хававчак
З учнями спілкується Олег Хававчак
Днями відбулася зустріч представників філологічного факультету УжНУ зі старшокласниками Полянської та Плосківської загальноосвітніх шкіл І–ІІІ ступенів Полянської сільської ради Свалявського району. У профорієнтаційну поїздку вирушили заступник декана філологічного факультету з навчально-виховної роботи Олег Хававчак, заступник декана з інформаційно-технічного забезпечення Віталій Завадяк та фахівець відділу сприяння працевлаштуванню та профорієнтації Вікторія Микулянець.

Олег Хававчак розповів школярам про переваги навчання в УжНУ, зокрема на філфаку. За словами заступника декана, філологічний факультет пропонує абітурієнтам широкий спектр кваліфікацій і спеціальностей, які мають сприяти успішному працевлаштуванню й самореалізації випускників вишу. Сьогодні на цьому підрозділі вишу функціонує 10 освітніх програм, що є надзвичайно актуальним в умовах сучасного освітнього процесу.

Представники УжНУ мали профорієнтаційну подорож на СвалявщинуПредставники УжНУ мали профорієнтаційну подорож на СвалявщинуВіталій Завадяк наголосив абітурієнтам на перспективах вивчення журналістики в період стрімкого розвитку мас-медіа. Він також зауважив, що багато учнів з дитинства є активними користувачами соціальних мереж – невід’ємної частини сучасного медіапростору, тому вважає, що більшість із них мають чудові шанси стати успішними журналістами в майбутньому.

Вікторія Микулянець поділилася з учнями привілеями громадської сторони ужнівського життя та розповіла про можливості стажуватися за кордоном, які мають студенти УжНУ. Зокрема, у Пряшівському університеті та університеті у Банській Бистриці (Словаччина), Карловому університеті (Чехія), Сегедському, Дебреценському і Будапештському університетах (Угорщина), Новосадському університеті (Сербія), Інституті FOJO (Швеція), Дублінському інституті технологій (Ірландія).

На завершення начальник відділу освіти Полянської сільської ради Петро Лізанець подякував гостям за візит та детальне інформування майбутніх абітурієнтів щодо вступу до Ужгородського університету й зауважив, що навчання в найпрестижнішому вищому закладі Закарпаття є чудовим стартом професійної кар’єри!

Юлія Шипович,
відео Олександра Балеги
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.