Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На території головного корпусу університету – свіжі саджанці

Уздовж дороги від зупинки до навчальних корпусів оновили декоративні кущі бирючини, а неподалік центрального входу посадили кулеподібні й пірамідальні туї, крім того – гортензії, троянди, гібіскус

0 87
Весна за розкладом. Незважаючи на сумні події в державі, ужнівці духом не занепадають. От вирішили планово, як і щороку напередодні Великодня, оновити насадження на території головного корпусу університету.

Близько 100 саджанців надав Ботанічний сад вишу. Працівники заздалегідь попереджають, що саме потрібно для висадки, спеціаліст визначає, де приживуться ті чи ті види. Торік дали життя сакурам і вишням. Тепер уздовж дороги від зупинки до навчальних корпусів оновили декоративні кущі бирючини. Неподалік центрального входу посадили кулеподібні й пірамідальні туї, крім того – гортензії, троянди, гібіскус.

«Пригадую, Президент говорив про запровадження програми озеленення країни. Намагаємося її втілити. А ще в такий час піднімаємо дух. Наводимо порядок, щоб усі бачили, яка красива Україна не лише на листівках, а й у житті. Робимо це для душі. Ідеш до університету – і стає радісно. І вся наша країна квітнутиме», – поділився техпрацівник університету Дмитро Чечко.

Тетяна Лесюк
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.