Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На юридичний факультет навідалася закарпатська поліція – ділитися досвідом

Старший інспектор із ювенальної превенції Сектору превенції Ужгородського відділу поліції Микола Бобурка прочитав студентам лекцію про кримінологічну характеристику та запобігання злочинності неповнолітніх

0 254

На юридичний факультет навідалася закарпатська поліція – ділитися досвідом

Нещодавно бакалаври-правники прослухали лекцію старшого інспектора з ювенальної превенції Сектору превенції Ужгородського відділу поліції в Закарпатській області, капітана поліції Миколи Бобурки. Йшлося про  кримінологічну характеристику та запобігання злочинності неповнолітніх.

На початку лекції гостя представила, привітала й запросила до слова доцент кафедри кримінального права та процесу Антоніна Мацола. Також на заході був присутній в. о. завідувача кафедри кримінального права та процесу Ярослав Ступник.

Микола Бобурка стисло розповів студентам про організацію, структуру й повноваження органів Національної поліції в Закарпатській області, а також охарактеризував головні зміни, що відбулися під час реформування системи правоохоронних органів України протягом останніх трьох років.

Лектор розповів про сучасні тенденції злочинності неповнолітніх в Україні, акцентував увагу на особливостях, що визначають специфіку злочинів, що скоюють неповнолітні особи. Також Микола Миколайович наводив чимало прикладів із власної практики та відповідав на запитання студентів.

На юридичний факультет навідалася закарпатська поліція – ділитися досвідомПісля заходу студенти подякували гостю й запросили частіше навідуватися до них з цікавими лекціями.

Вл. інф.
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.