Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Філологічний факультет відкрив відпочинкову зону для студентів

Факультетська мама нагородила активістів підрозділу грамотами

0 1 311
Філологічний факультет відкрив відпочинкову зону для студентів
Філологічний факультет відкрив відпочинкову зону для студентів
18 жовтня у фойє філологічного факультету Ужгородського університету урочисто відкрили ще одну зону відпочинку. Спроектував і власноруч виготовив меблі викладач кафедри дизайну Закарпатської академії мистецтв, дизайнер Олексій Федор.

Відкрила захід громадський декан філфаку Марія Якубишин, котра привітала молодь з черговим приємним і корисним набутком та запросила до слова декана факультету Галину Шумицьку.

«Це надзвичайно приємно, коли твої мрії здійснюються. Коли факультет оновлюється, і студенти почуваються тут, як удома. Сподіваюся, ця традиція буде неперервною і ми й далі залишатимемося одними з найкращих в УжНУ», – висловила побажання пані Галина. Відтак факультетська мама нагородила активістів підрозділу грамотами.

Розважили присутніх представниці журналістської команди КВН «У комі» Вікторія Вольф та Анжеліка Макогін. Дівчата жартували про ужиткову універсальність нових столиків і лавиць з м’якенькими подушками… А студенти вирішили не зволікати й одразу взялися випробовувати «обновку» на міцність і комфортність.


Юлія Шипович,
фото і відео Віталія Завадяка
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.