Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Найкращі ужнівці отримали відзнаки від ректора

Володимир Смоланка вручив грамоти й відзнаки за найвагоміші наукові, спортивні досягнення, цікаві розробки, активну участь у студентському житті тощо

0 422
Володимир Смоланка нагороджує студентку
Володимир Смоланка нагороджує студентку
Успіхи цінують! 14 листопада в Ужгородському національному університеті ректор нагородив грамотами та подяками найкращих студентів. Нагородження приурочили до Дня студента, який відзначають 17 листопада.

Розпочав зустріч ректор УжНУ Володимир Смоланка: «Ми завжди говоримо про те, що ви мусите бути вільними. Чим вільнішими ви є, тим більших успіхів досягнете. Для того, щоб зробити щось важливе і цікаве, потрібно бути достатньо вільним, мати сміливість працювати із запереченнями інших. А ще прошу ставити дуже високу ціль перед собою. Навіть якщо ви наблизитеся до неї на 80 відсотків – це вже блискучий результат. Ми не знаємо межі своїх можливостей, а ви маєте їх море. І ви не знаєте, як далеко можете піти у своєму житті. Я вірю, що прийде час, коли усі ваші найзаповітніші мрії здійсняться. Нехай так і буде».

Ігор Король
Ігор Король

Відтак Володимир Смоланка запросив усіх на «Студосінь» та вручив грамоти й відзнаки за найвагоміші наукові, спортивні досягнення, цікаві розробки, активну участь у студентському житті тощо.

До вітань долучилися проректор УжНУ Ігор Король та представники партнерських структур нашого університету заступник ужгородського міського голови Олександр Білак, директор Закарпатської обласної дирекції Укргазбанку Андрій Коляско і керівниця закарпатського регіонального управління Приватбанку Тетяна Гасинець.

Гості також вручили відзнаки й подарунки, а Тетяна Гасинець анонсувала створення електронного студентського квитка від Приватбанку, яким можна буде користуватися завдяки смартфону. Він не лише замінить звичайний студентський, а й матиме чимало корисних доповнень прямо у телефоні.

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.