Наші студенти долучилися до організації 10-го «Закарпатського божоле»
Молоді ви́на, мед, сири та інші смаколики домашнього виготовлення можна скуштувати й придбати в культурно-історичному центрі «Совине гніздо» з 17 до 19 листопада
На триденний п’янкий фестиваль з’їхалися винороби з усього краю. Тут можна придбати й медову продукцію, сири, генд-мейдові вироби та багато іншого – чого тільки не знайдеш на ярмарку, що розгорнувся поряд! Крім того, тут діє й фуд-зона, де можна скуштувати приготовані на вогні страви, а ще – власну локацію традиційно розгорнули волонтери «Руху підтримки закарпатських військових».
Із організацією «Божоле» допомагають студенти Турклубу УжНУ різних факультетів – стежать за порядком і продають фірмові келихи з картами «Народного дегустатора», що дають змогу не тільки продегустувати, а й обміняти на літр будь-якого вина.
Студентка факультету туризму та МК Марія Заболотна відвідує фестиваль і допомагає з його організацією уже вдруге. Дівчина приїхала до Ужгорода із Запорізької області, тож ділиться, що для неї такі свята особливо цікаві, бо вдома нічого подібного немає:
– Я була на «Божоле» й минулої осені – тоді вперше побачила цей захід. Пам’ятаю, тато просив передати йому закарпатського вина, бо знає, що тут воно дуже смачне. Думаю, такі заходи привабливі не тільки для туристів, а й для жителів міста, бо це можливість цікаво й смачно провести час, а ще – чудова нагода зустріти друзів і знайомих, яких давно не бачив.
Ходіть на «Закарпатське божоле» – зробіть свої вихідні смачними!