Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Науковці біологічного факультету ознайомилися з науковою та освітньою базою університетів Румунії

Як підсумок візиту сформулювали основні напрямки співпраці, у межах якої – наукова кооперація, програми обміну студентів, спільні воркшопи та конференції, проєктна діяльність

0 323
У рамках академічної мобільності деканеса біологічного факультету УжНУ Ярослава Гасинець та професорка кафедри генетики, фізіології рослин та мікробіології Марина Кривцова відвідали три вищі навчальні заклади в м. Клуж-Напока (Румунія) – Універитет Бабеш-Бойяї, сільськогосподарських наук та ветеринарної медицини, медицини та фармації.

Плідне спілкування, дискусії, ознайомлення як з навчальними, так і науковими базами закладів дозволили сформулювати основні напрямки співпраці. Серед них – наукова кооперація, програми обміну студентів, спільні воркшопи та конференції, проєктна діяльність.

Домовилися про формування міждисциплінарних наукових груп, обговорювали питання дзеркальних конференцій для молодих учених, спільні публікації.

Ознайомлення з науковою та освітньою базою освітніх закладів та обмін досвідом, безумовно, надихає на втілення нових інновацій у стінах нашого університету.

За інформацією біологічного факультету УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.