Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Осінній Кубок декана з футболу організували на геофаку УжНУ

Обігравши всіх, перемогли в турнірі п’ятикурсники, а срібло від викладачів перехопила команда другого курсу

0 178
Днями географічний факультет провів уже традиційний для підрозділу Кубок декана з футболу. На щастя, погода цього дня виявилася сприятливою як для останнього місяця осені, тож труднощів зі змаганнями не виникло.

Осінній Кубок декана з футболу організували на геофаку УжНУОсінній Кубок декана з футболу організували на геофаку УжНУ«Студенти виступають ініціаторами таких заходів, ну а ми, викладачі, намагаємося їх підтримати, чим можемо. Завжди на такі змагання виставляємо й власну команду. Особливістю її є те, що майже весь склад – це вчорашні студенти, які нині вже працюють на кафедрах географічного факультету. Навесні плануємо чергове спортивне свято – Кубка декана із волейболу», – розповідає доцент кафедри фізичної географії та раціонального природокористування Роман Славік.

У цьогорічному Кубку декана взяли участь п’ять команд: першого курсу, другокурсники, збірна третього і четвертого курсів, п’ятикурсники, а також викладачі.

Осінній Кубок декана з футболу організували на геофаку УжНУВ організації змагань дуже допоміг студент ІІІ курсу спеціальності «Географія» Іван Сухан, який став суддею Кубка.

Загалом кожна з команд провела аж по чотири поєдинки. Незаперечними лідерами і переможцями у всіх своїх матчах стали п’ятикурсники, які здобули максимальну кількість залікових балів.

За друге й третє місця боролися команда другого курсу та гурт викладачів. Інтрига за номінальне «срібло» трималася до останнього матчу, однак молодь таки дотиснула старших і стала другою. Викладацький склад мусив задовольнитися третім місцем.

Кубок декана з футболу відбувся напередодні дня першокурсника підрозділу, тож нагороди переможцям вручать офіційно у вівторок, 19 листопада.

Кароліна Бучковська
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.