Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Побачив світ «Міжнародний науковий вісник»

0 131

Побачив світ «Міжнародний науковий вісник»

Вийшов у світ черговий випуск періодичного видання, яке видає Навчально-науковий інститут євроінтеграційних досліджень ДВНЗ «УжНУ», «Міжнародний науковий вісник» № 1-2 (14-15), 2017 (голова редколегії – Артьомов І.В.).

У спецвипуску «Міжнародного наукового вісника» вміщено статті і презентації до виступів, підготовлені за матеріалами Міжнародної науково-практичної конференції «Університети інноваційного типу в контексті світових тенденцій розвитку вищої освіти» (м. Ужгород, 18 жовтня 2017 р.). Конференція увійшла до Переліку проведення наукових конференцій з проблем вищої освіти і науки у 2017 році, сформованого Міністерством освіти і науки України (лист МОН від 06.03.2017 №1/9 – 125).

Захід було присвячено висвітленню теоретичних і практичних результатів досліджень концептуальних засад функціонування дослідницьких університетів вищого рівня, що реалізовують у всіх аспектах своєї діяльності інноваційні підходи та сприяють входженню України у світовий та європейський освітньо-науковий простір.

Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.