Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Вийшли друком перший і другий випуски «Міжнародного наукового вісника» за 2018 рік

0 149

Вийшли друком перший і другий випуски «Міжнародного наукового вісника» за 2018 рік

Нещодавно вийшли друком перший і другий випуски періодичного видання Навчально-наукового інституту євроінтеграційних досліджень «Міжнародний науковий вісник» за 2018 рік (голова редколегії – І.В. Артьомов).

У зазначених збірниках наукових праць вміщено статті з проблем формування найвищого університетського потенціалу в Україні в умовах глобалізації, модернізації змісту і форм навчального процесу з досвіду зарубіжних університетів тощо.

Вийшли друком перший і другий випуски «Міжнародного наукового вісника» за 2018 рікПроблематика видань включає також актуальні теми інтеграції України в європейський освітній та науковий простір, зокрема через призму розвитку інноваційної освіти, створення наукових продуктів світового зразка як критерію соціальної інноваційності університетів, академічної мобільності тощо. Серед авторів – науковці УжНУ Ігор та Наталія Тодорови, Сергій Устич, Іван Артьомов, Іван Вовканич, Оксана Свєженцева та інші. Проблему психології кар’єри та професійної комунікативної толерантності розкриває у своєму дослідженні професор Дніпровського гуманітарного університету Лідія Деркач.

Окрім того, в оглядових статтях, підготовлених науково-педагогічними працівниками факультету інформаційних технологій та природничо-гуманітарного коледжу, висвітлено досвід УжНУ щодо інновацій в інформаційних ІТ-технологіях та природничо-гуманітарній освіті.

Вміщеним у випусках науковим статтям присвоєно цифровий ідентифікатор DOI, вони також індексуються в Index Copernicus.

Підготувала Ірина Якубець
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.