Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Позашляховик – для підрозділу викладача на фронті: студенти кафедри військової підготовки просять підтримки

На транспортний засіб для військових мо́лоді треба допомогти зібрати близько 5 000 євро

0 942
Євген Баргман
Євген Баргман
Потреби фронту — то не лише амуніція, їжа та ліки. Це й цивільний транспорт. Закрити таку масштабну й недешеву потребу поставили собі за мету студенти кафедри військової підготовки УжНУ. Бо знають: це потрібно їхньому викладачу Євгену Баргману, який нині боронить країну у складі Чопського прикордонного загону на Краматорському напрямку.
Перше куплене авто
Перше куплене авто

Одна з ініціаторок збору коштів – студентка спеціальності «Психологія» Олександра Лєбєдєва – розповідає: «Євген Олександрович навчав нас тактичної медицини, адже воював з 2014 року і деякі навички застосовував у своїй практиці. Насправді це вже не перше авто для підрозділу, в якому воює наш викладач. На перше зібрав гроші своїми силами. Тепер на передову потрібен ще один позашляховик, на який ми й розпочали збір коштів у соцмережах. Орієнтуємося, що це буде Nissan із відкритим заднім кузовом. За кордоном таку машину можна знайти за близько 5 000 євро».

Студенти кажуть: для збору такої суми потрібно охопити якомога більше людей, бо нині збирати гроші значно складніше, ніж у перші дні війни.

Кошти збирають на особисту картку Олександри Лєбєдєвої:
5168745608436652
(гривні)
Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.