Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Представники факультету МПМБ взяли участь в парламентських слуханнях ВРУ

Йшлося про транскордонне співробітництво як чинник євроінтеграційних процесів в Україні

0 856
Представники факультету МПМБ взяли участь в парламентських слуханнях ВРУ
Представники факультету МПМБ взяли участь в парламентських слуханнях ВРУ
Днями представники факультету міжнародної політики, менеджменту та бізнесу, зокрема професор Ігор Тодоров, заступник декана з навчально-виховної роботи, доцент Вікторія Бонадренко, асистент Олеся Бенчак, узяли участь у парламентських слуханнях ВРУ на тему «Транскордонне співробітництво як чинник євроінтеграційних процесів в Україні».

Серед доповідачів із числа посадовців були віце-прем’єр-міністр із питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцандзе, заступник міністра КМУ Наталія Гнидюк, перший заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства В’ячеслав Негода, заступник міністра енергетики та вугільної промисловості Олександр Светелік та інші.

Для участі в парламентських слуханнях були також запрошені низка урядовців, науковців з різних областей України, серед яких і представники названого факультету УжНУ.

За результатами парламентських слухань учасниками були розроблені рекомендації щодо підвищення ефективності транскордонного співробітництва для ВРУ, КМУ, центральних і місцевих органів виконавчої влади, ОДА.

За інформацією деканату факультету міжнародної політики, менеджменту та бізнесу
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.