Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Представники корпорації «Ядзакі Україна» завітали на фізичний факультет

Знайомство вийшло продуктивним: студентів зацікавила перспектива працевлаштування на цьому підприємстві

0 522
Представники корпорації «Ядзакі Україна» завітали на фізичний факультет
Нещодавно на фізичний факультет Ужгородського університету завітали представники міжнародної корпорації «YAZAKІ» з пропозиціями працевлаштування для студентів та випускників підрозділу.
Представники корпорації «Ядзакі Україна» завітали на фізичний факультет

Знайомство з компанією, яка є лідером на ринку електрокабельної продукції, розпочала начальник відділу з пошуку та підбору персоналу Олена Демідова. З допомогою мультимедійної презентації гостя розповіла присутнім історію «Ядзакі», повідала про основні напрями діяльності підприємства в Україні.

Оповідачка презентувала головну продукцію компанії. Крім того, пані Олена представила піраміду побудови кар’єри з «Ядзакі», на вершині якої найбажаніша професія, до якої варто прагнути кожному новачкові. Важливою для студентів виявилася інформація про можливості працювати й під час навчання, а також щодо тренінгів, котрі збагачують фахові навички в обраній сфері.

Студенти-фізики активно ставили питання, на які представниця підприємства давала ґрунтовні відповіді, докладно роз’яснюючи переваги працевлаштування на «Ядзакі». Наприкінці виступу присутнім навіть показали фільм про різноманітні аспекти роботи технічного характеру. Представники корпорації для кращого розуміння слухачами супроводжували відеоряд коментарями, пояснюючи етапи виробництва схемних джгутів.

Загалом знайомство вийшло продуктивним: студентів явно зацікавила перспектива працевлаштування саме на цьому підприємстві.

Марія Шелельо
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.