Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Представники ФСН орієнтували учнів Виноградова щодо майбутнього фаху

Особлива увага гостей з УжНУ була зорієнтована на можливостях, які відкриваються перед студентами кожної зі спеціальностей факультету суспільних наук

0 175

Представники ФСН орієнтували учнів Виноградова щодо майбутнього фаху

Днями заступниця декана факультету суспільних наук УжНУ доцентка Вікторія Свищо, голова студради ФСН Віктор Пилипчук і заступник голови студради ФСН Антон Радько відвідали з профорієнтаційним заходом «Правильний вибір професії – шлях до успіху» мальовничий Палац графа Жігмонда Перені у місті Виноградові. Там, нагадаємо, розташувався відділ освіти, молоді та спорту Виноградівської міської ради.

Ужнівський десант розповідав учням 11-х класів Виноградівської гімназії та тутешніх загальноосвітніх шкіл І–ІII ступенів №№ 1 та 8 про студентське життя й спеціальності, які представлені на факультеті суспільних наук.

Вікторія Свищо
Вікторія Свищо

Вікторія Свищо звернула увагу юнацтва, що навчатися на їхньому факультеті можна за освітніми ступенями бакалавра і магістра, освітньо-науковим – доктора філософії, ба навіть науковим – доктора наук. Кафедри факультету готують фахівців 9-х спеціальностей бакалаврату (Філософія, Початкова освіта, Дошкільна освіта, Політологія, Європейські студії, Публічне управління та адміністрування, Психологія, Соціальна робота, Соціологія), 9-х спеціальностей магістратури (Філософія, Початкова освіта, Дошкільна освіта, Педагогіка вищої школи, Політологія, Публічне управління та адміністрування (Державна служба) Психологія, Соціальна робота, Соціологія) та 7-х спеціальностей освітньо-наукового рівня вищої освіти «Доктор філософії» (Філософія, Освітні, педагогічні науки, Політологія, Психологія, Соціологія, Соціальна робота, Публічне управління та адміністрування).

Далі Віктор Пилипчук та Антон Радько, озброєні сучасними технологіями, перенесли учнів у захопливий світ студентського життя факультету суспільних наук. У інтерактивній формі вони розповіли про роботу студентського самоврядування, де кожен має змогу не лише здобувати знання, а й впливати на розвиток рідного університету, організовувати заходи і втілювати свої найсміливіші ідеї. Віктор ділився історіями про дозвілля, яке наповнює студентське життя яскравими подіями та новими знайомствами, наукову роботу, що відкриває перед молоддю шлях до відкриттів, і міжнародну співпрацю, яка дозволяє відчути себе частиною великої глобальної спільноти.

Особлива увага представників студради ФСН була зорієнтована на можливостях, які відкриваються перед студентами кожної з перерахованих спеціальностей. На факультеті суспільних наук широкий вибір напрямів. Кожен із них має свою специфіку, про яку Антон розповів дуже докладно, аби кожен із присутніх абітурієнтів зміг осмислено визначитися з майбутньою професією.

Представники ФСН орієнтували учнів Виноградова щодо майбутнього фахуПредставники ФСН орієнтували учнів Виноградова щодо майбутнього фахуЗі спеціально підготовленої презентації учні дізналися всю потрібну інформацією про освітні програми ФСН з посиланнями на сторінки в різних соціальних мережах. Також школярі мали можливість поставити запитання, які їх турбують, і почути вичерпні відповіді.

Зустріч посприяла не тільки професійному самовизначенню старшокласників, а й вихованню віри у власні можливості, наполегливості у досягненні мети, інтересу до навчання за спеціальностями, які представлені на ФСН Ужгородського університету.

Факультет суспільних наук УжНУ висловлює щиру подяку директору Центру з обслуговування закладів освіти Юрію Свищу та начальниці відділу освіти, молоді та спорту Виноградівської міської ради Галині Чабрун за активне сприяння в організації масштабного профорієнтаційного заходу й налагодження співпраці із закладами освіти Виноградівської громади. В особливий спосіб вдячні директорці Виноградівської гімназії Маріанні Білак за активну участь у заході.

Спасибі за теплу зустріч, радість від професійного спілкування й неймовірні емоції, які надого залишаться в пям’яті! Цей день став важливим кроком на шляху до свідомого вибору юнацтвом професії й відкрив нові горизонти для тих, хто вже восени стане частиною великої родини факультету суспільних наук УжНУ.
Представники ФСН орієнтували учнів Виноградова щодо майбутнього фаху
До зустрічі у вересні в аудиторіях ФСН!

За інформацією факультету суспільних наук
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.