Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Представники кафедри психології профорієнтаційно спілкувалися зі старшокласниками ЗОШ №19

Школярі ознайомитися з особливостями роботи спеціаліста-психолога, дізналися про його місце на ринку праці, розширили своє бачення майбутньої професії за допомогою відеофільмів і буклетів

0 6 344
Вибір професії – один із найважливіших серед тих, що їх робить людина в юному віці. Це вибір місця у житті, дальшого шляху та навчання. Тому професійна орієнтація молоді дуже важлива. Адже спрямована на досягнення збалансованості між професійними інтересами й можливостями людини та запитами суспільства на конкретні види діяльності. Відповідно є потреба в активізації учня, формуванні в нього прагнення до самостійного вибору професії з урахуванням здобутих знань про себе, власні здібності та перспективи їх розвитку.

Представники кафедри психології профорієнтаційно спілкувалися зі старшокласниками ЗОШ №19Власне з цією метою науково-педагогічні працівниці кафедри психології факультету суспільних наук УжНУ, зокрема завідувачка Уляна Михайлишин, викладачки Вікторія Омелянська, Світлана Ісаєвич, Інна Юхименко, старші лаборантки Наталя Бецанич та Надія Лало зустрілися з учнями 9–11 класів Ужгородської ЗОШ l–lll ст. №19.

Професорка Уляна Михайлишин доступно розповіла старшокласникам про сучасні тенденції розвитку психолого-педагогічної діяльності, надала інформацію про освітні програми, за якими можна здобути кваліфікацію на кафедрі психології (освітньо-професійні програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти та другого (магістерського) рівня вищої освіти). Зокрема нині кафедра психології факультету суспільних наук пропонує абітурієнтам новітні навчальні програми професійного розвитку, що відповідають сучасним завданням чи потребам і дають змогу максимізувати шанси на престижне працевлаштування.

Очільниця кафедри звернула увагу на перспективи розвитку свого підрозділу, наголосила на одному з найближчих завдань – впровадженні освітньо-наукової програми третього рівня вищої освіти.

Майбутні студенти мали змогу з’ясувати значущість психології як однієї з найпрестижніших професійних сфер. Адже у час, коли психічне здоров’я є однією з найактуальніших потреб суспільства, незамінною супутницею нашого життя стає психологія.

Ознайомитися школярі й з особливостями роботи спеціаліста-психолога, дізналися про його місце на ринку праці, розширили своє бачення майбутньої професії за допомогою відеофільмів та буклетів.

Кафедра психології висловлює слова вдячності адміністрації закладу та психологині Наталії Грицакович за чудову організацію заходу та сподівання на дальшу плідну співпрацю й інші зустрічі в майбутньому.

Кафедра психології факультету суспільних наук запрошує на навчання за освітньо-професійною програмою «Психологія», яка дає великі можливості працевлаштування!

Чекаємо на вас!

За інформацією кафедри психології
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.