Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Про тренди в ІТ студентам-математикам розповідав представник компанії «SoftServe» Юрій Безгачнюк

Ужнівська молодь, що навчається за освітніми програмами напрямку інформаційних технологій, має змогу проходити різні види практики на базі потужної ІТ-структури

0 82

Про тренди в ІТ студентам-математикам розповідав представник компанії «SoftServe» Юрій Безгачнюк

Відбувся другий промозахід для студентів факультету математики та цифрових технологій. Представник відділу «Центр розвитку талантів» компанії «SoftServe» Юрій Безгачнюк, Talent Acceleration Center Lead у «SoftServe», ознайомив математиків із сучасними трендами в ІТ.

Компанія «SoftServe» – передова українська ІТ-компанія в сфері цифрових технологій та консалтингу – співпрацює з Ужгородським національним університетом із 2020 року. Відповідно вже стала для студентів доброю базою здобуття практичних навичок.

Про тренди в ІТ студентам-математикам розповідав представник компанії «SoftServe» Юрій БезгачнюкОсновна мета таких профорієнтаційних заходів – ознайомити молодь з діяльністю компанії. Лектор Юрій Безгачнюк зазначає: «Розповів студентам про сучасні тренди в ІТ-індустрії та особливості роботи в компанії. Чим корисні такі лекції? Студентам, особливо І–ІІ курсу розмова із представниками ТОП-3 найбільших ІТ-компаній України, направду, в плюс. Також компанія, відповідно до співпраці із закладами освіти, пропонує студентам, які навчаються за освітніми програмами ІТ-напрямку, а також дотичних до нього, проходити різні види практики».

Студентка факультету математики та цифрових технологій Андріана Довгій поділилася враженнями від заходу: «Була дуже цікава зустріч, приємні представники компанії, з якими можна було відкрито поговорити. Дали відповіді на всі запитання. Дізналася багато нового про компанію, про яку раніше ще не чула».

Загалом студенти активно ставили запитання під час зустрічі, цікавилися курсами та практикою на базі компанії.

До слова, схожі зустрічі провели і на факультетах інформаційних технологій та інженерно-технічному.

За інформацією кафедр кібернетики і прикладної математики
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.