Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Психологи УжНУ обговорили актуальні професійні питання з модератором студентського дивізіону Національної психологічної асоціації України

Учасники зібрання висловлюють щиру вдячність Максиму Яхнівському за плідну і конструктивну зустріч

0 236

Психологи УжНУ обговорили актуальні професійні питання з модератором студентського дивізіону Національної психологічної асоціації України

Нещодавно студенти-психологи УжНУ віртуально поспілкувалися з модератором студентського дивізіону Національної психологічної асоціації України Максимом Яхнівським. Зустріч відбулася за сприяння завідувачки кафедри психології, професорки Уляни Михайлишин та старшої викладачки кафедри Світлани Ісаєвич.

Дивізіон об’єднує студентів-психологів задля підтримки, допомоги в професійному становленні та розвитку у складі НПА. Його місія – створення простору для взаємодії, комунікації, співпраці та підтримки студентів-психологів України, а серед завдань:

  • створення можливостей для обміну актуальною інформацією та новітніми науково-практичними даними;
  • просвітницька діяльність в популяризація наукових психологічних знань;
  • підтримка і сприяння науковому розвитку членів об’єднання.

Зацікавила молодь міжнародна співпраця та репрезентація українських студентів у Європейській спілці студентських психологічних асоціацій.

Зустріч вдалася цікавою, продуктивною. Студенти активно спілкувалися, виявили бажання стати членами дивізіонів НПА, яка об’єднує велику кількість психологів зі всієї країни і є єдиним представником Європейської федерації психологічних асоціацій (EFPA) в Україні. На базі НПА студенти зможуть відвідувати психологічні заходи, зустрічатися зі спеціалістами-психологами як загальних, так і вузькоспецифічних спрямувань. Під крилами організації кожен може розвиватися в оточенні однодумців, навчатися нового та реалізовувати себе, а також корисно та цікаво проводити час.

Учасники зібрання висловлюють щиру подяку модератору студентського дивізіону НПА України Максиму Яхнівському за плідну і конструктивну зустріч.

За інформацією кафедри психології
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.