Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

«Щотижня плануємо активності»: на факультеті математики і ЦТ розбавляють навчання турнірами у «Мафію» та велозаїздами

Насичене дозвілля для студентів підрозділу – щочетверга у вечірній час

0 388
Місто засинає, а ФМЦТ – ні. Цього четверга на факультеті влаштували турнір з мафії, днями раніше – велозаїзд. До своїх активностей математики завжди запрошують і представників інших факультетів, тож беріть на замітку й приходьте налагоджувати міжфакультетські зв’язки ☺.

«Щотижня плануємо активності»: на факультеті математики і ЦТ розбавляють навчання турнірами у «Мафію» та велозаїздами«Поки добра погода, ми із заступником декана Павлом Мулесою вирішили влаштувати велозаїзд. Для немісцевих першокурсників була ознайомча екскурсія містом, але й місцевих варто гуртувати і включати в нашу математичну родину. Тому зі студентами з Ужгорода та деякими викладачами влаштували невеличку велопрогулянку містом. Проїхалися від СК «Буревісник» набережною через мости й попри амфітеатр попрямували на БАМ. Тож і здоровий спосіб життя трохи підтримали, і такий собі тимбілдинг для згуртованості на факультеті й плідного навчання влаштували», – каже співорганізаторка акції другокурсниця Даніела Рошко.

Уже за кілька днів на факультеті відбулася інша активність – гра у «Мафію». Її ініціювала теж Даніела.

Дівчина ділиться: «Я багато чула про «Мафію» від наших аспірантів, адже раніше це була факультетська традиція. І саме вони й проводили цю гру раніше. Мене захопила ідея й ті емоції, з якими Антон Бровді та Іван Вовчок розповідали. Тому й тепер ми разом реалізували гру. Очікували, що може прийти багато людей, адже всі скучили за активним студентським життям. І справді прийшло близько 40 учасників. Причому це і студенти ФМЦТ, і гості з юридичного факультету, яких запросив Олександр Глебена, – від перших до старших курсів».

«Щотижня плануємо активності»: на факультеті математики і ЦТ розбавляють навчання турнірами у «Мафію» та велозаїздамиТак о 19-ій після закінчення пар на факультеті прокинулась «Мафія». Поділилися за рівнем «професіоналізму» в грі: акули й аматори грали за окремими столами. Засиділися аж до 10 години: зіграли 3 партії й між тим милувалися заходом сонця на університетському пагорбі.

Даніела Рошко зауважує, що планує ініціювати всілякі активності на факультеті щочетверга у вечірній час. «Це будуть спортивні заходи, вечори кіно, ігри. Тому запрошуємо стежити за нашими сторінками в Інстаграмі та Фейсбуку, сайтом Медіацентру і приєднуватися. ФМЦТ радий усім гостям», – додає студентка.

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.