Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студенти-міжнародники вивчають минуле на лекціях в Ужгородському замку

Якісне сприйняття інформаційного потоку можливе у відповідній атмосфері з практичним компонентом – вважають на кафедрі міжнародної політики УжНУ

0 63
Польові лекції вже стали традицією кафедри міжнародної політики, викладачі якої вважають, що найбільш якісне сприйняття інформаційного потоку можливе у відповідній атмосфері й має підкріплюватися практичним компонентом.
Студенти-міжнародники вивчають минуле на лекціях в Ужгородському замку

У рамках проєкту «Лекція в замку», що триває сьомий рік поспіль і є результатом плідної співпраці кафедри та Закарпатського краєзнавчого музею, цими днями в Ужгородському замку відбулася лекція для першокурсників факультету МЕВ Ужгородського університету на тему «Ужгород і Закарпаття на карті Європи». Захід плановий, у межах дисципліни «Країнознавство», яку викладає професор Ален Панов.

Студенти-міжнародники вивчають минуле на лекціях в Ужгородському замку

Студенти-міжнародники вже традиційно вивчають, як творилася історія Ужгорода і Закарпаття, не тільки теоретично, а й мають нагоду уявити: як замок виглядав у минулому, якими були його володарі, що за традиції і звичаї панували в ті часи, хто заселяв землі Закарпаття і до складу яких країн воно входило.

За інформацією кафедри міжнародних відносин
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.