Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Що варто знати вступнику про творчий конкурс із фізичної підготовки

Для участі у творчому конкурсі не забудьте зареєструватися! Кінцеві терміни, коли це можна зробити, – напередодні складання нормативів – 5, 7 (до обіду) і 8 липня (до 17.00) відповідно

0 377

Що варто знати вступнику про творчий конкурс із фізичної підготовки

Перший творчий конкурс для абітурієнтів за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт» відбудеться в суботу, 6 липня. Цьогоріч це одна з двох спеціальностей, для вступу на які потрібно скласти випробування з фізичної підготовки. Загалом творчий конкурс для тих, хто претендує на місця державного замовлення (ОС «Бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти на денну форму здобуття освіти), триватиме упродовж трьох днів – 6, 8 і 9 липня.

Увага! Для участі у творчому конкурсі треба зареєструватися. Кінцеві терміни, коли це можна зробити, – 5, 7 (до обіду) і 8 липня (до 17.00). Реєстрацію проводять у кабінеті 221 в головному корпусі вишу, а також в електронній формі.

Що варто знати вступнику про творчий конкурс із фізичної підготовки«Напередодні кожного конкурсного дня передбачена консультація, яка відбудеться у спорткомплексі «Буревісник» о 15.00, відповідно – 5, 6 і 8 липня. На відміну від попереднього року, цьогоріч творчий конкурс для вступників на місця державного замовлення проводять упродовж трьох днів, до 10 липня, у період реєстрації електронних кабінетів. В організації самого випробування відмінностей із попередніми роками немає. Абітурієнтам доведеться скласти такі нормативи: біг 100 м (хлопці, дівчата), біг 1000 м (хлопці), 500 м (дівчата); плавання 50 м, підтягування на перекладині (чоловіки); згинання та розгинання рук в упорі лежачи (жінки)», – розповів в. о. кафедри фізичної реабілітації Ярослав Філак.

Варто зауважити, що після реєстрації на творчий конкурс вступник отримає екзаменаційний листок, із яким його допустять до пункту проведення. Крім цього, обов’язково слід мати оригінал документа, що посвідчує особу, та медичну довідку із Закарпатського обласного лікарсько-фізкультурного диспансеру або медичну довідку за формою 086-о.

Не варто забувати і про подачу заяви на обрану спеціальність через електронний кабінет, оскільки реєстрація та складання творчого конкурсу не вважається фактом подачі заяви до ДВНЗ «УжНУ».

Всю необхідну інформацію про умови вступу чи творчого конкурсу можна з’ясувати у 221 кабінеті головного корпусу або в читальному залі Наукової бібліотеки УжНУ. Докладніше читайте на офіційному сайті вишу.

Наталія Толочко
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.