Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Спогади та усмішки: факультет історії та міжнародних відносин випустив бакалаврів

Дипломи отримали представники спеціальностей «Історія», «Країнознавство», «Маркетинг», «Менеджмент», «Міжнародний бізнес» та «Міжнародні відносини»

0 290

Спогади та усмішки: факультет історії та міжнародних відносин випустив бакалаврів

Пригадували, хто і чому прогулював, робили передбачення на майбутнє та згадували всі роки за студентською партою – 11 липня на факультеті історії та міжнародних відносин випускали бакалаврів денної та заочної форм навчання спеціальностей «Історія», «Країнознавство», «Маркетинг», «Менеджмент», «Міжнародний бізнес» та «Міжнародні відносини». До слова, новоспечені бакалаври «Міжнародних відносин» є першим випуском спеціальності.
Іван Вовканич
Іван Вовканич

Декан факультету Іван Вовканич вітав випускників першим: «І практики, і спілкування, і поїздки – завдяки цьому ви будете довго згадувати студентські роки. Я переконаний, що ви зуміли відчути себе за цей час рідними людьми. Створіть для себе в житті умови свободи – свободи прояву себе. Бажаю успіхів, самореалізації і відваги проявити себе там, де це потрібно, тоді ви зможете себе знайти. А головне – будьте самодостатніми та вільними людьми».

Надія Керецман з випускником
Надія Керецман з випускником

До привітань долучилися заступники декана Ігор Шніцер та Віталій Андрейко, в.о. завідувача кафедри бізнес-адміністрування, маркетингу та менеджменту Олеся Дюгованець, т. в.о. завідувача кафедри археології, етнології та культурології Надія Керецман, які подякували студентам, що обрали для навчання факультет історії та міжнародних відносин. Саме тут молодь почала будувати себе. Старші колеги дали цінні поради на майбутнє та побажали знайти випускникам реалізацію в рідній країні.

Ганна Мелеганич пропонує "повангувати" :)
Ганна Мелеганич пропонує “повангувати” 🙂

Особливо ж пожвавилася публіка від гри, котру запропонувала одна з академмам Ганна Мелеганич – кожен «вангував» собі майбутню професію. Так, якщо вірити передбаченням, із наших випускників будуть успішні люди.

Спогади та усмішки: факультет історії та міжнародних відносин випустив бакалаврівКрім того, згадали й свої очікування від факультету, які писали на першому курсі, та пригадали, як тоді ж «дружно» не прийшли до бібліотеки. Ну а фотоспогади ще краще доповнили спогади про студентство на ФІМВ.

Ще одна академнаставниця Оксана Курей висловила сподівання, що «знання, здобуті на факультеті, підуть студентам на хосен».

Цього дня гордістю за випускників найбільше сповнені батьки, які прийшли підтримати своїх дітей.

Своєю чергою, новоспечені бакалаври дякували викладачам та батькам за підтримку і допомогу, життєві орієнтири та вміння розставляти пріоритети.

Ксенія Шокіна,
фото Діани Бабунич та авторки
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.