Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Стоматологи УжНУ розіграли свій Кубок декана з міні-футболу

Головний приз вибороли студенти IV курсу, третьокурсники та інтерни дістали грамоти і медалі за ІІ й ІІІ місця відповідно

0 768
Стоматологи УжНУ розіграли свій Кубок декана з міні-футболу
Стоматологи УжНУ розіграли свій Кубок декана з міні-футболу
Футзальні змагання у стоматологічного факультету відбулися у два етапи – 18 та 20 жовтня – у спорткомплексі «Буревісник». Першого дня команди І–V курсів та інтерни визначали сильніших у відбірних матчах, відтак другого дня грали півфінали та вирішальний поєдинок за Кубок.

Стоматологи УжНУ розіграли свій Кубок декана з міні-футболу

Під час гри

За результатами першого дня за бортом турніру залишилися 1-й та 2-й курси. Команда викладачів «автоматично потрапила до півфіналу, адже з розгромним рахунком 10:0 перемогла студентів на відпрацюваннях з ортопедії, терапії, хірургії та дитячої стоматології», – зауважили самі студенти.

Тож другого дня боротьбу за право змагатися у фіналі розпочали третьокурсники з викладацькою командою. У напруженому поєдинку студенти все ж спромоглися здобути перемогу – 6:2.

Наступними на поле вийшли четвертокурсники та інтерни, чий поєдинок завершився з результатом 7:2. Невдахи півфіналів – команди викладачів та інтернів – змагалися за третє місце. На п’ять забитих м’ячів інтернів супротивники зуміли відповісти лише одним голом.

Стоматологи УжНУ розіграли свій Кубок декана з міні-футболу

Команда викладачів

Команди ІІІ і IV курсів зустрілися у вирішальній грі, аби визначити володаря Кубка декана – 2016. Поєдинок виявився напруженим, гравці демонстрували доволі високий технічний рівень і фізичну підготовку, утім фортуна цього дня була прихильніша до четвертокурсників, які впевнено перемогли – 5:1.

Перевівши дух, учасники турніру перейшли до урочистостей – нагородження команд та визначення найкращих з-поміж кращих. Інтерни й третьокурсники дістали грамоти й медалі за 3-е й 2-е місця відповідно. Головний приз – Кубок декана, – заслужено опинився в руках IV курсу, капітан якого Андрій Лобанов був визнаний найкращим гравцем турніру. А найвлучнішим бомбардиром став очільник срібних призерів Назар Сливар. За найменшу кількість пропущених голів у турнірі звання найкращого воротаря дісталося Михайлові Кию (4-й курс).

А головним набутком усіх учасників та глядачів турніру став заряд позитивних емоцій ☺.

Катерина Хижняк,
фото Віктора Рацина
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.